Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: 115 |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Čia galėjo būti tema apie PDQ-2 |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Vicko |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #462 Prisijungta: Tr Rgs 02 2009, 10:07Pranešimų: 16 | Ačiū už palaikymą! Šiaip man tokie dalykai kaip kad kažkas pralėks su ferariu nelabai groja. Man kaip tik patinka tas skraidančios taburetės pojūtis. Tik aš iki šiol galvojau, kad jis laikomas pakankamai saugiu ir tinkamu pradedančiųjų mokymui. Žinoma, nepakankamai ekonomišku, neefektyviu, nelabai patogiu, bet - saugiu. O dabar truputį sunerimau... | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2898 | O tu pasidomėk statistika.Avaringumas su tokiais aparatais gerokai mažesnis,nei su tais 'rimtais'aparatais,Manau,nereikia aiškinti,kodėl | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5731 | Toks ponas Darvinas kažkada parašė "Rūšių įvairovę" (ar kažką panašaus), kur aprašė įvairias gyvybės rūšis. Pabrėžiu - APRAŠĖ, o ne įvertino, kuri gersesnė, priotingesnė, ar dantis aštresnius turi (čia vėlgi, reiktų į gamtą atsigręžt). Jei rūšis išliko, reiškia ji yra gyvybinga. Pereinant atgalios į mūsų pokalbių lauką, galima būt panašiai pasakyt - jei minėta "skudurinė onutė" yra jau 25 metus gaminama ir prigaminta jų tūkstančiai, tai ką čia bediskutuot. Džiaukimės ta įvairove ir alkūnėm nesistumdykim gal (vietos po saule juk visiems pakanka), o "už rankų susiėmę ... " ... na o toliau choru pritarkit prašom ![]() | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3567 | Kęstutis rašė ... Vicko rašė ... Norėjau pasiteirauti, Aš turiu galimybę skraidyti su jūsų taip nemėgstamu Quicksilveriu. Pasirinkimas pakankamai paprastas - arba jis, arba išvis nieko. Tai dabar norėčiau sužinoti, ar kai jūs kalbate apie "skudurinius" lėktuvėlius tai čia labiau iš pozicijos "patinka-nepatinka", ar tikrai manote, kad jie yra mažiau saugūs ir man reikėtų pasvarstyti apie kitą orlaivį norint toliau skraidyti? Ačiū. Fantasitinis orlaivis ![]() Juo tie padaužos anglai, 1985 metais, pasipildydami kuru iš sraigtasparnio, nuskrido iš Annaba, Alžyras į Monaco. ![]() ![]() 516 myliu per 5 valandas??? tai ganasi apie 103 MPH arba apie 165 km/h - ar ne per daug ispudingas greitis tokiam aparatui? ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5731 | http://www.bmaa.org/pwpcontrol.php?pwpID=2380&PHPSESSID=79d97f3e674861d2eb63180a41d46b65 [ Redaguota Pn Bal 23 2010, 09:12 ] | ||
Į viršų | | ||
Vicko |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #462 Prisijungta: Tr Rgs 02 2009, 10:07Pranešimų: 16 | Tai jo, ten parašyta, kad kuro pasipildė po 5 valandų, o matyt iki Monako dar buvo truputį likę.. | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1530 | greitis zemes atzvilgiu gali buti ir 200 tokiam aparatui | ||
Į viršų |
| ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3567 | bence rašė ... greitis zemes atzvilgiu gali buti ir 200 tokiam aparatui Jo tik uragano reikia sulaukti su 30 m/s veju ![]() | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |