Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Lietuvoje statyti skraidymo aparatai. Konstruktoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Bronius ir Romas Vaineikiai |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Užkurtas brolių Broniaus ir Romo Vaineikių puslapis Jis dar visai tuščias, tad labai nuoširdžiai visų prašau siųskit kas ką turit man į el. paštą:
nerijus.korbutas@gmail.com
Tinka viskas: iškarpos, skanuotos ar perfotografuotos fotografijos, tekstinė informacija, jūsų pačių prisiminimai. Dėkoju iš anksto. | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Dėkoju Stanislovui Čepaičiui už atsiųstas unikalias brolių Vaineikių konstrukcijų fotografijas. Kviečiu ir kitus kolegas prisijungti. Stanislovo atsiųstas fotografijas greitu laiku išvysite svetainėje. | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Brolių Vaineikių puslapis pasipildė vienu įrašu: KRUOJA Tai J.Kriščiūno, 2009 pradžioje parašytas ir AP spausdintas, straipsnis apie brolių Vaineikių konstrukciją "Kruoja", kuri dabar turi naujus šeiminkus, panevėžiečius L. ir G. Griaudzes. | ||
Į viršų | | ||
Stanislovas Čepaitis |
| ||
Dievas man nedavė sparnų-aš juos pasidariau pats Užsiregistravęs dalyvis #51 Prisijungta: Pr Kov 10 2008, 07:15Pranešimų: 103 | Nerijau,tai kur tos nuotraukos? | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Stanislovas Čepaitis rašė ... Nerijau,tai kur tos nuotraukos? Visos nuotraukos R.B.Vaineikių puslapyje, o tekstukai dar neparengti... | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1558 | Č.Balčiūnas ir Vaineikiai | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Jonai tu kartojiesi, ši foto jau yr Egzotikos puslapyje. | ||
Į viršų | | ||
grazvis |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #556 Prisijungta: Pn Kov 19 2010, 01:20Vieta: SAKIAI Pranešimų: 97 | Gal kas zino kur dabar yra Vaineikių sragtasparnis ? Gal jis dar stovi kur nors uzraugtas garaze ? | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1558 | Brolių malūnsparnis | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1558 | ajai, būčiau pražiopsojęs | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |