Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Blevyzgos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
muzika |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Vainius |
| ||
vainius Užsiregistravęs dalyvis #573 Prisijungta: Pr Bal 26 2010, 07:51Vieta: Kaunas Pranešimų: 298 | Kadangi čia įra "blevyzgų" skiltis, tai pašnekėkim, kokia muzika aviacijos žmonės klausot | ||
Į viršų | | ||
Laimontas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #457 Prisijungta: Tr Rgp 26 2009, 08:46Vieta: Šiauliai Pranešimų: 85 | M-1 | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Propelerio, o kai/jei nesisuka - vėjo dainos atatampose ir spyriuose, ošimo sparnuose O kaupiantis skrydžiui - medžių šnarėjimo, paukščių čiulbėjimo, jų klegesio padangėje ir pievose Na, o jei kalbėt apie žmogaus kurtą muziką, tai man labiausiai patinka 6 - 7 dešimtmečio "gabalai" | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5566 | Kęstutis rašė ... Na, o jei kalbėt apie žmogaus kurtą muziką, tai man labiausiai patinka 6 - 7 dešimtmečio "gabalai" Kartų konfliktas. Kai buvau mažas, mano močiutė ištisai niūniuodavo senas giesmes. Kartais sakydavo-turbūt kas mirs, numirėliškos giesmės ima. Sunki buvo vaikystė... | ||
Į viršų | | ||
JuozasT |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #343 Prisijungta: Tr Vas 25 2009, 11:00Pranešimų: 178 | M-1+,Klasika. [ Redaguota Št Kov 05 2011, 12:16 ] | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1992 | Kęstutis rašė ... O kaupiantis skrydžiui - medžių šnarėjimo, paukščių čiulbėjimo, jų klegesio padangėje ir pievose Optimistas... Sutikciau jei tai parasytu Rolandas ar Stanislovas. O Aleksote (viduryje miesto) tai gali girdeti tik Aleksoto bendruomenes prakeiksmus oreiviu atzvilgiu, atomobiliu uzesi, turgaus gaudesi ir rusisko popso bumpsejima. | ||
Į viršų | | ||
tbigas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #601 Prisijungta: Sk Lie 04 2010, 04:18Vieta: kns Pranešimų: 80 | su algiu sutinku is dalies....bet prie ko rusiskas popsas....tai nesupratau....kur tu ji aleksote girdejai? | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1992 | Is pravaziuojanciu naujalietuviu auto | ||
Į viršų | | ||
Saras |
| ||
saras Užsiregistravęs dalyvis #701 Prisijungta: Kt Grd 09 2010, 11:38Vieta: Kauno r Pranešimų: 388 | Algis rašė ... Is pravaziuojanciu naujalietuviu auto Matomai senokai aleksote buvai, taip buvo pries 15 metu | ||
Į viršų | | ||
tbigas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #601 Prisijungta: Sk Lie 04 2010, 04:18Vieta: kns Pranešimų: 80 | saras tiesa sako kaskaip negirdziu as ten popso rusisko....nors vazineju pro ten gan daznai | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |