Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Svetainės naujienos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Parama svetainės išlaikymui |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Žiūriu, kad diskusija krypsta ne ta linkme. Kaip buvo puslapis nemokamas taip ir bus, vienareikšmiškai. Įvesti kažkokio reitingavimo pagal tai ar parėmęs puslapį ar ne irgi nežadu. Negana jau LT danguje yra lygių ir lygesnių, tai dar ir internete susiskaidykim, apsikabinėkim ženkliukais... Mano pasiūlymas buvo paprastas - kas nori ir gali prisidėti prie išlaikymo ir ypač plėtros be jokių išskaičiavimų ir reklamos. Žmonės užkulisiuose jau suskaičiavo kiek čia viskas kainuoja ir kiek čia ko reikia. Pasirodo yra žinančių net geriau negu aš pats. Tai tiek. | ||
Į viršų | | ||
Saras |
| ||
saras Užsiregistravęs dalyvis #701 Prisijungta: Kt Grd 09 2010, 11:38Vieta: Kauno r Pranešimų: 388 | Nerijus Korbutas rašė ... Žiūriu, kad diskusija krypsta ne ta linkme. Kaip buvo puslapis nemokamas taip ir bus, vienareikšmiškai. Įvesti kažkokio reitingavimo pagal tai ar parėmęs puslapį ar ne irgi nežadu. Negana jau LT danguje yra lygių ir lygesnių, tai dar ir internete susiskaidykim, apsikabinėkim ženkliukais... Mano pasiūlymas buvo paprastas - kas nori ir gali prisidėti prie išlaikymo ir ypač plėtros be jokių išskaičiavimų ir reklamos. Žmonės užkulisiuose jau suskaičiavo kiek čia viskas kainuoja ir kiek čia ko reikia. Pasirodo yra žinančių net geriau negu aš pats. Tai tiek. Pritariu, tikrai labai teisinga Nerijaus pozicija | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Didelis AČIŪ kolegoms be didelių debatų tiesiog išgirdusiems ko prašiau. Jau matau progresą svetainės gyvenime. Na, o kam rūpi tik papliurpti ir pamalti yra tam skirta Blevyzgų skiltis. Na ir pabaigai | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Ačiū Kolegoms prisidedantiems prie svetainės išlaikymo! | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Karts nuo karto hostingo paslaugos teikėjas vis primena apie save. Jei yra norinčių prisidėti, informaciją rasite šitame puslapyje DĖKINGAS! | ||
Į viršų | | ||
Administratorius |
| ||
Nerijus Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 991 | Metai bėga, nepajunti net, tik paslaugos teikėjas neleidžia užsimiršti Jei būtų norinčių prisidėti prie svetainės išlaikymo, informaciją rasite šitame puslapyje | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1558 | o jeigu sąskrydyje grynais? | ||
Į viršų | | ||
JuozasT |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #343 Prisijungta: Tr Vas 25 2009, 11:00Pranešimų: 178 | Ideja! Paskraidinai kedainiecius ir litukus iskarto Nerijui. [ Redaguota Sk Rgp 03 2014, 11:46 ] | ||
Į viršų | | ||
Administratorius |
| ||
Nerijus Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 991 | Hostingo paslaugos teikėjas kaip ir kasmet primena apie save. Jei yra norinčių prisidėti prie svetainės išlaikymo, informaciją rasite šitame puslapyje NUOŠIRDUS AČIŪ IŠ ANKSTO! | ||
Į viršų | | ||
Administratorius |
| ||
Nerijus Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 991 | Dėkui kolegoms prisidėjusiems! [ Redaguota Pn Rgp 28 2015, 10:51 ] | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |