Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Įvairūs klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Nelaimės užsienyje |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2928 | Marius rašė ... Įspėjamas šūvis į koją, sutaupo puse dienos įkalbinėjimo. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5534 | vytas rašė ... aplamai ,šaudytis negražu .Net ir šaudamas į žemę,gali kokį kurmį nušauti ,ar nekaltam,pro šoną besiraitančiam sliekui galvą nurauti, Oi ,kaip užsirūstintų tada LT gyvūnų teisių sergėtojai. Tu žinai, kad aš be galo taikus... (gal ne visi taip mano). Kaip man kažkada aiškino vienas protingas policininkas-visi kaimynai turi žinoti, kad turi ginklą. Bet neduok Dieve jį panaudoti. | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2342 | O man kažkada aiškino , kad jei jau panaudojai , tai naudok taip , kad nebegalėtų prieš tave liūdyt | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2928 | vytautas 42 rašė ... O man kažkada aiškino , kad jei jau panaudojai , tai naudok taip , kad nebegalėtų prieš tave liūdyt Neteisingai tau aiškino.Vienas sparno brolis,kurį Rolandas irgi gerai pažysta nakvojo savo sodyboje, pasidėjęs legaliai laikomą šauninką prie lovos.Naktį su visais lango rėmais užgriuvo ant jo plėšikas.Žmogus ,dar nepabudęs iš miego,norėdamas pagąsdinti pylė tamsyje iš šauninko bet kur,bet pataikė plėšikui į tarpuragį. Nabašnykas liudyti jau nebegalėjo.Bet jis turėjo plačią giminę.Prasidėjo teismų maratonas.Ir nors žemesni teismai išteisino,plėšiko giminaičiai skundė vis aukštesniam teismui. Ir taip nekaltas žmogus buvo tampomas po teismus labai daug metų..Kainavo nervų ,sveikatos ir pinigų.Taigi -šauti nėra taip paprasta.Gyvenime turėjau situaciją,kai būčiau šovęs,bet rankoje tada turėjau tik kalkuliatorių,nekažką ![]() P.S o kodėl čia temoje apie nelaimes užsienyje? | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2342 | Tai va, esminis dalykas - turėjo plačią giminę ... | ||
Į viršų | | ||
Stanislovas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #117 Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52Vieta: Paklaniai, Raseinių sen. Pranešimų: 3409 | vytautas 42 rašė ... O man kažkada aiškino , kad jei jau panaudojai , tai naudok taip , kad nebegalėtų prieš tave liūdyt ![]() | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 740 | Kažkelintas kartas, kai „biznio džeto“ pilotas praranda sąmonę. | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 740 | Karo paraštėse liko Jak-52 katastrofa pamaskvyje, Malino-Charino aerodrome. | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 740 | Altajaus krašte kliudęs elektros stulpą sudužo ir sudegė Mi-8. Ir Mi-26 prieš apšvietimo stulpą Jakutske. [ Redaguota Kt Lie 27 2023, 11:35 ] | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |