Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Klausia naujokai... |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
naujokas apie motoskraidykle |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Minde |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #898 Prisijungta: Sk Sau 29 2012, 10:00Pranešimų: 1 | Sveiki visi!Susidomejau motoskraidyklemis,todel, aisku ,reikia daug ka suzinoti,nes esu visiskai zalias apie jas.O skristi but gerai... Klausimas butu ..koki automobilini motora pasiulytumet i ja sumontuoti??Mat galvoju ne apie gamyklini aparata,-o surinkta na sakykim siame forume paminetu meistru.Taip butu tikriausiai pigiau.Jis turetu tarnauti man turistiniams ,ramiems pasiskraidymams.Sparna,aisku,pirkciau,nes gamint neverta ,kiek supratau.Dar man idomu ar is vis man gautusi tokia skraidykle pigesne,negu pirkt sena gamykline,kuria matau galima nupirkti uz 2000e pavyzdziui Airijoje ar uk???Aciu | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Motoskraidykle TIK ramūs pasiskraidymai ir galimi - oro akrobatika nerekomenduojama Šiame forume dalyvauja tik vienas iš profesionalių MS komplektuotojų - Vytas Radavičius (Kauno skraidūnų klubas, KSK). Dar KSK puikias MS pagamina Kazys Mikalauskas su Tomu Radzevičium. Pigiau ir greičiau būtų pirkt dėvėtą MS. Vytas Radavičius parveža visai neblogų prancūziškų. Pats gali nesunkiai susirast Didžiojoj Britanijoj www.afors.com . Geriausia būtų, jei atvyktum į KSK, - pamatytum daug variantų, pasirinktum kokios norėtum. Jei ką, skambink man 8 616 37269, pasišnekėsim. Sėkmės [ Redaguota An Sau 31 2012, 09:25 ] | ||
Į viršų | | ||
šermukšnis |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #695 Prisijungta: Kt Grd 02 2010, 08:25Pranešimų: 60 | Gal galite paaiškinti skraidyklių Mainair Blade ir Pegasus Qantum skirtumus,panašumus. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2892 | Abiejų Manual'us gali rasti čia: http://www.pmaviation.co.uk/manuals_new.php Imk visus parametrus ir lygink. | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Ir Blade, ir Quantum yra labai panašūs skrydyje. Quantum yra kiek lengviau valdomas. Teko lėkt abiem ... rinkčiausi Quantum | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2892 | Quantum dviese sėdint man atrodo daugiau vietos nei Blade, ypač keleiviui, yra porą nedidelių uždaromų skyrelių smulkiem daiktams susidėt po piloto "užpakaliu". Quantum'u neskridau pasakyti nieko negaliu, bet mano Rapier yra su tokiu pat, kaip Blade sparnu, man jis tikrai patinka. | ||
Į viršų | | ||
šermukšnis |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #695 Prisijungta: Kt Grd 02 2010, 08:25Pranešimų: 60 | Idomu,ar pradedančiajam verta įsigyti žymiai brangesnį qantum ar blade. | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | šermukšnis rašė ... Idomu,ar pradedančiajam verta įsigyti žymiai brangesnį qantum ar blade. Žiūrint koks variklis. Jei Rotax 503, 582, tai galima. Bet su Rotax 912, gal būtų per drasu ... didesnės masės ir greičiai - reiks daugiau su instruktorium padirbėt. Šiaip, rekomenduočiau ką nor panašaus į http://www.afors.com/index.php?page=adview&adid=24377&imid=0 ar http://www.afors.com/index.php?page=adview&adid=24659&imid=0 50 km radiusu aplink aerodromą pilnai pakaks - visviena toliau pirmus 3 metus nelėksi ... o gal apskritai didesniais atstumais neskraidysi, tai kam Tau Blade? Nors aš su saviškiu (Rotax 447) jau visą Lietuvą baigiu aplakstyt? | ||
Į viršų | | ||
juozas49 |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #63 Prisijungta: Tr Kov 19 2008, 01:39Pranešimų: 799 | As manau uz Raven nieko geriau nerasit.Pagal kaina ir skridimo charakteristikas jis nepralenkiamas.Uz 1500& galima nupirkti labai nebloga,bet su Rotax 447.Pries 3 menesius dar buvo keli parduodami Anglijoj. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2892 | Aš sakyčiau, čia žiūrint kiek gali tam pinigų skirti, jei gali nupirkti su keturtakčiu varikliu, tai verta. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |