Mano Sparnai: Diskusijos / Neaviaciniai reikalai / Buvo laikai...


Diskusijos

Eiti į puslapį   <<      
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
justas
Tr Bir 20 2012, 04:20
Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03
Vieta: LONDON
Pranešimų: 1619

Kęstutis rašė ...

Vaikinai, viskas elementaru - kada žmonija nuveikė daugiausia? Ogi tada, kai nieks nieko nereguliavo - daryk ką norį, nepavyks - tavo problemos, pavyks - šlovė tau. O dabar turi visko atsiklaust auklytės valdžios.

Tik amerikonus ir anglus be reikalo keikiat, juk visos esminės naujovės būtent iš ten, nes tai vis dar laisviausios šalys pasaulyje, na prancūzai taip pat. Žinoma, ten irgi valdininkai savo letenom bando viską reguliuot, bet anie žmogeliai ne taip lengvai parklupdomi, kaip mūsuose ...

Beje - keikt bei pašiept amerikonus ir apskritai vakariečius yra labai jau lėkšta ir pabodusi sovietinės propagandos klišė ...





Na nesutinku visiskai. Nesitinku del to kad nera jokio "mes" ir "anie" (arrba valdzia). yra sociumas kuris kuris yra toks koks yra ir turi valdzia tokia kokios nusipelno. Kestuti nesu sovietinio kirpimo zmogus nes paprasciausiai tuo metu buvau per mazas. Bet nesu ir provakarietiskos vertybiu sistemos salininkas (nors labai daug kas man cia patinka). Visos tos nesamones kad vaikai negali laipiot medziais nes tevai bus nubausti kaip neuzkertantys pavojaus savo vaikams, kad vaikai negali leist aitvaru nes virves gali kelti pavoju aplinkiniams ir t.t. ir t.t. privede prie to kad didzioji dalis britanijos sportuoja tik viena sporta. Gerima pubuose. Viena tikrai jiems neprikisi tai sugebejimo pasijuokti is saves (ir labai taikliai manau) rysium su Londono olimpiada eurostaras isleido tai: http://theinspirationroom.com/daily/2012/eurostar-olympic-statues/

manau labai taiklu. Ypac kai kasdien matau policininkus kurie sveria po 140 kg o pabegus 30 metru juos istiktu sirdies smugis. Bet jei paklausit manes ka as rinkciaus ar 140 kg sveriancius policininkus kurie visada besisypsodami pades ir pagelbes ar musu Lietuviskus plikagalvius labiau sportiskos isvaizdos piktus uzguitus ir daznai pagrinde is kysiu gyvenancius tvarkos saugotojus as pasirinkciau pirmuosius. Taip kad kaip sakiau nera nei balta nei juoda. nes sugebejimas matyti pasauli blaiviai aiskiai ir gyvenimo ismintis yra ne rytuose, ne vakaruose, ne briuselyje ir ne gazprome. Ji yra kiekvieno musu galvose. Ir butu gerai jei tomis galvomis ir vadovautumemes.
Į viršų
NNN
Tr Bir 20 2012, 04:35
NNN
Užsiregistravęs dalyvis #14
Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56
Pranešimų: 5732
justas rašė ...

... yra kiekvieno musu galvose. Ir būtu gerai jei tomis galvomis ir vadovautumemes.



Taigi, būtų gerai ...

Tik, kai tik pradedi savo galva vadovautis, tai "aukštesnė" galva būna laaabai nepatenkita

Sociumas sakai ..., o "sociumas" lotyniškai reiškia aplinką ... tai negi vėl "aplinka kalta" ?

Ech vaikinai - viskas priklauso nuo mūsų minčių - ką galvosi, tą ir sakysi, ką sakysi, tą ir darysi (Sokratas, berods ...)

Į viršų
vytas
Tr Bir 20 2012, 04:36
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2966
Labai blaivios Justo mintys.Pritariu visais 200 proc.
Į viršų
NNN
Kt Bir 21 2012, 09:18
NNN
Užsiregistravęs dalyvis #14
Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56
Pranešimų: 5732
Justai, tokiu stiliumi dar Sokratas su Seneka bei Aristotelis rašė apie jų laikus bei jaunimą, šlovindami savo jaunystę bei buvusius laikus.

Žmogaus atmintis taip surėdyta, kad atmintų tik tai, kas gera. Jei atmintume viską, tai laikui bėgant išprotėtume. Tai yra gamtos duota savisaugos bei išlikimo savybė.

Taip, kad tai, ką Tu citavai nėra kas naujo šiame pasaulyje. Tavo vaikai, sulkaukę 50-60 lygiai taip pat girs šiuos, Tavo dabar aprašytus "baisius laikus" ir keiks 2050 - uosius

Mano senelis mėgdavo sakyt juokais: "ot buvo laikai geri seniau - liepia ponas grūšion įlipt ir kukuot ... pasiima štrielbą ir pykšt! - nušauna ... ot geri buvo laikai ..."


[ Redaguota Kt Bir 21 2012, 09:19 ]
Į viršų
Eiti į puslapį   <<       

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System
Atvaizdavimo laikas0.0733sek,0.0091iš to užklausomsDB užklausos:27. Naudojama atmintis:3,779kb