Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Klausia naujokai... |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Naujas orlekis |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Audrius.lt10 |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #811 Prisijungta: Pn Lie 01 2011, 08:42Pranešimų: 2 | Sveiki, esu Audrius, studijuoju Aviacijos institute, tuo paciu ten ir dirbdamas. Jau kuri laika krebzda mintis sukonstruot kazikoki orlaivi. Pagrinde pries akis kazkaip stovi aukstasparnis ULO, bet... as tikrai nenoriu su juo skristi, ir as tikrai nenoriu skristi isvis... Galbut pasirods keista, bet as noriu konstruoti o ne skristi. Mano specializacija kompozitai ir plastikai. Butu labai idomu pabendrauti su tam tikru konstruktoriumi samadielsciku kad galbut suzinoti kazka naujo. Is anksto dekoju | ||
Į viršų | | ||
ANDRIUS RUD. |
| ||
andrius1 Užsiregistravęs dalyvis #133 Prisijungta: Pr Bir 09 2008, 09:17Pranešimų: 100 | Labas, kuriam kurse studijuoji,kaip sekas?Gal ir atsparuma kompozitiniu mazgu paskaiciuot moki? Na lektuva darant reiktu daug atsakyti klausimu.PVZ kuriam tikslui?kokie greiciai,tipas ir t.t. | ||
Į viršų | | ||
Jonas Jomantas |
| ||
NEGALI SKRISTI TAS KAS NESVAJOJA Užsiregistravęs dalyvis #3258 Prisijungta: Št Rgp 26 2017, 11:21Pranešimų: 62 | Sveiki aš taipat svajoju jau kuri laiką apie ulo corby starlet cj-1 medines konstrukcijos variklis iki 70ag yra šiam forume brėžiniai bet coliais . Pagalvojus butų malonu pradėti tokį projektą bet kai nesu nieko konstraves susijusio su aviacija nusvyra rankos o ir skraidyt nėra kur | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5565 | Jonas Jomantas rašė ... Sveiki aš taipat svajoju jau kuri laiką apie ulo corby starlet cj-1 medines konstrukcijos variklis iki 70ag yra šiam forume brėžiniai bet coliais . Pagalvojus butų malonu pradėti tokį projektą bet kai nesu nieko konstraves susijusio su aviacija nusvyra rankos o ir skraidyt nėra kur Tai lenktyninis lėktuvas, sudėtingas pilotuoti net patyrusiems pilotams. Yra daugybė paprastesnės konstrukcijos ir paprastų pilotuoti lėktuvų. Kurioje Lietuvos vietoje gyveni? | ||
Į viršų | | ||
Jonas Jomantas |
| ||
NEGALI SKRISTI TAS KAS NESVAJOJA Užsiregistravęs dalyvis #3258 Prisijungta: Št Rgp 26 2017, 11:21Pranešimų: 62 | Aš gyvenu Jokubave Kretingos rajone | ||
Į viršų | | ||
Jonas Jomantas |
| ||
NEGALI SKRISTI TAS KAS NESVAJOJA Užsiregistravęs dalyvis #3258 Prisijungta: Št Rgp 26 2017, 11:21Pranešimų: 62 | O kaip pik-26 ulo lėktuvas jis paprastesnis . Ir kuom anas lėktuvas sunkus valdyt | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2364 | Gal pradžiai c 22 pasižiūrėk ... | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2364 | Kažkas tokio | ||
Į viršų | | ||
Jonas Jomantas |
| ||
NEGALI SKRISTI TAS KAS NESVAJOJA Užsiregistravęs dalyvis #3258 Prisijungta: Št Rgp 26 2017, 11:21Pranešimų: 62 | Man labiau zemasparnis su priekį varikliu patinka bent svajone turėt o ir su šituo skrist įmanoma | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2364 | Colomban Cri-cri https://g.co/kgs/xYfP6k Prašom žemssparnį | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |