Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Klausia naujokai... |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Patirties paieška |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Labai norės - susiras ... mūsų klube sveikų nėr Na, gerai - paskambink 861637269 | ||
Į viršų | | ||
vysniukas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #360 Prisijungta: Tr Kov 11 2009, 11:41Pranešimų: 756 | Kęstutis rašė ... Labai norės - susiras ... mūsų klube sveikų nėr Na, gerai - paskambink 861637269 Kažkada praeidinėjau medicinine sporto dispanseryje, tai kai atnešiau pažymą, kad psichiškai sveikas, mano gydytoja pasakė: - Jums, pilotams, įrašyčiau lengvą šizofrenijos laipsnį, nei vieno nėra sveiko, visi jūs pačiuožę... Tai kad sakau: - Slidžių neturiu ir su skraidykle skraidau. O ji man: -Tada lengvas laipsnis nepadės... [ Redaguota An Sau 08 2013, 01:00 ] | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3568 | vysniukas rašė ... Kęstutis rašė ... Labai norės - susiras ... mūsų klube sveikų nėr Na, gerai - paskambink 861637269 Kažkada praeidinėjau medicinine sporto dispanseryje, tai kai atnešiau pažymą, kad psichiškai sveikas, mano gydytoja pasakė: - Jums, pilotams, įrašyčiau lengvą šizofrenijos laipsnį, nei vieno nėra sveiko, visi jūs pačiuožę... Tai kad sakau: - Slidžių neturiu ir su skraidykle skraidau. O ji man: -Tada lengvas laipsnis nepadės... gyd. Indziuliene ? | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |