Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Nuorodos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Žaidžiantiems su žemėlapiais |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2874 | Kas sakė, kad nemokamai, jei pažiūrėti kiek Algiui alučio pažadėta, tai ojojoj ![]() | ||
Į viršų | | ||
Algirdas L |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 518 | Aš irgi noriu pažymėti 9 vietas, kaip čia padaryti? | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1974 | Algirdas L rašė ... Aš irgi noriu pažymėti 9 vietas, kaip čia padaryti? Atsiusk koordinates - įdėsiu. Arba užsiregistruok http://www.arcgis.com/home/index.html, Sukursime grupę ir galėsi redaguoti [ Redaguota An Bal 16 2013, 10:30 ] | ||
Į viršų |
| ||
Algis |
| ||
algis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1974 | AR rašė ... P.S. Kauno TMA yra platesne nei parodyta. Pagal kuriu metu zemelapi darytos zonos (TMA, CTR)? Viskas pagal 2013 duomenis. TMA C nevedžiau specialiai, nes mums tai neaktualu - per aukštai (nuo FL95 - 2900m), taip pat nedėjau Šiaulių TIZ. Bet jei poreikis yra - galima ir uždėti [ Redaguota An Bal 16 2013, 09:55 ] | ||
Į viršų |
| ||
Algis |
| ||
algis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1974 | Marius rašė ... Kas sakė, kad nemokamai, jei pažiūrėti kiek Algiui alučio pažadėta, tai ojojoj ![]() Maloniausia yra kolegų "ačiu". Dėl to verta ir paplušėti. Iš kitos pusės, kaip sakė klasikai, "ačiu" - nekliuksi ![]() | ||
Į viršų |
| ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5731 | Algis rašė ... Marius rašė ... Kas sakė, kad nemokamai, jei pažiūrėti kiek Algiui alučio pažadėta, tai ojojoj ![]() Maloniausia yra kolegų "ačiu". Dėl to verta ir paplušėti. Iš kitos pusės, kaip sakė klasikai, "ačiu" - nekliuksi ![]() Marius (ir ne tik jis), man atrodo, turės gerą progą prikliuksint Tau "ačiū" gegužės pabaigoje ![]() | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2874 | Algis rašė ... Maloniausia yra kolegų "ačiu". Dėl to verta ir paplušėti. Algi, tu pagal horoskopą kartais ne žuvis? ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5731 | Marius rašė ... Algis rašė ... Maloniausia yra kolegų "ačiu". Dėl to verta ir paplušėti. Algi, tu pagal horoskopą kartais ne žuvis? ![]() A tai Tu tiek prikliuksinsi, kad jis net plaukt galės? ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1974 | Marius rašė ... Algi, tu kartais ne žuvis? ![]() Ar tu pasiutai... Žmogus aš... [ Redaguota An Bal 16 2013, 01:27 ] | ||
Į viršų |
| ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5731 | Algis rašė ... Marius rašė ... Algi, tu kartais ne žuvis? ![]() Ar tu pasiutai... Žmogus aš... Algi, neatsisakyk ... padėsim išgert ![]() | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |