Mano Sparnai: Diskusijos / Neaviaciniai reikalai / Dyzelinis automobilis žiemą


Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Neaviaciniai reikalai
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Dyzelinis automobilis žiemą
Eiti į puslapį   <<      
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
vytas
Sk Sau 27 2013, 01:28
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2966

vytautas42 rašė ...

Vytai , nebuciau toks kategoriskas del peciuko tarnavimo laiko . Kaip suprast degimo kameros tarnavimo laikas iki 5 metu ? ar tai reiskia , kad kurensi istisai 5 metus diena nakti ? Ar kad i menesi 2 - 3 kartus uzkursi ? Siaip tai as kiekviena ryta furos peciuka pusvalandziui uzsikuriu , kad , kol susils variklis , kabinoje silta butu , na ir kai tenka ilgiau pastovet , kurenu po truputi - negi salsi kabinoje
Nezinau , gal su lengvuju peciukais yra kiek kitaip , bet su furinem ar autobuso tenka susidurt jau gal 20 metu , visokiu lavonu maciau , visokiu gedimu yra buve , ir ne vienai taip greit kameros nera sudege , pagrindiniai gedimai - uzsinese zvakes , kuro padavimo nesklandumai ( nesvarumai ) . aisku , kai sudega kamera , tai jau viskas , geriau nauja pirkt , o nauja su montasvimo darbais apie 2 t lt kainuoja .


Vyti,kiek suprantu,tu dirbi su fura Lietuvoj.Tie,kas važinėja ištisai po užsienius,užkuria ne 2-3 kartus per mėnesį,o visą žiemos sezoną kūrena kiekvieną kartą stovėdami muitinėse arba miegodami aikštelėse.Tai va tokiem 5 sezonam ir skaičiuojamos degimo kameros.O sudega jos todėl,kad yra aliumininės.Man teko dalyvauti Webasto eksploatuotojų kvalifikacijos kėlimo kursuose,kuriuos vedė vienas iš Webasto gamintojų atstovų.Tai jis tiesia šviesiai ir pasakė,kad tam ir yra toks kamerų tarnavimo laikas,kad pirktų naujas Webastas.Dirbau 2000-2001 metais.Tada šlapia "Webasto" su motavimu kainavo 4-4.5 tūkst Lt,sausa Webasta arba Eberschpecheris su montavimu apie 2,5 tūkst Lt. .O gedimų būna ne tik su žvakėm ar kamerom.Tereikia užmesti skudurą ant sausos webastos oro paėmimo angos ir ji "nušoka nuo proto"
Dėl galingumo,gal ir pripainiojau,bet turbūt turėjau galvoje sausą Webastą.Lengvam auto 4 Kw tikrai per daug.



[ Redaguota Sk Sau 27 2013, 01:32 ]
Į viršų
Eiti į puslapį   <<       

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System
Atvaizdavimo laikas0.0577sek,0.0097iš to užklausomsDB užklausos:25. Naudojama atmintis:3,691kb