Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Prietaisai. Navigaciniai, variklio darbo ir kt. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
reikalinga navigacija |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Ginciokas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3195 Prisijungta: An Rgp 19 2014, 10:55Pranešimų: 13 | Pirkciau navigacija | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1992 | Skamba panašiai kaip iš "12 kėdžių". Scena iš aukciono: Parduodamas "Teisingumas". Taukšt plaktuku: "Teisingumas" parduotas. | ||
Į viršų | | ||
Juozas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #22 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 06:32Pranešimų: 998 | Na teisingumą gal ir galima pirkti - parduoti. Bet kaip tai padaryti su navigacija??? | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2366 | Ko čia nerimstat , parašyta pirkčiau , o ne perku | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | O tokia tiktų? http://youtu.be/6y068LAKGmg [ Redaguota Pr Vas 09 2015, 07:35 ] | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2366 | Na , su tokia tai dar ne kiekvienas ir naudotis mokėtų | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2892 | O kaip tokia? | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1992 | Juozas rašė ... Bet kaip tai padaryti su navigacija??? Pasistengus galima suprasti, kad norima privatizuoti Oro Navigaciją vytautas42 rašė ... Na , su tokia tai dar ne kiekvienas ir naudotis mokėtų Labai puiki "navigacija". Naudojausi ja nuo 2001 metų. Tik mano modernesnė buvo - sugraduota 360. Priklijuoji A4 žemėlapį su maršrutu tiksliai 0-180 ir skrisdamas sukioji "kursas viršuje". Dar nuotraukoms vietos buvo priklijuoti ir pieštukams, linuotėms... | ||
Į viršų | | ||
Algirdas L |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 539 | Vyrai, nesityčiokit taip klaikiai, matomai naujokas.Aš galvoju, kad jam reikia aviacinio GPS pradžiai.Prieš tai , matyt, naudojo automobilinę neteisingai vadinamą ,,navigaciją,, | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Algirdas L rašė ... Vyrai, nesityčiokit taip klaikiai, matomai naujokas.Aš galvoju, kad jam reikia aviacinio GPS pradžiai.Prieš tai , matyt, naudojo automobilinę neteisingai vadinamą ,,navigaciją,, Na, čia http://youtu.be/6y068LAKGmg jokių patyčių. Algio, graduota, žinoma, tobulesnė, bet šis įrenginys yra pagrindinis "profų" navigacijos įrankis pasaulio ir Europos čempuose, kur GPS naudojimas yra draudžiamas. Būten naujokui ir reiktų pradėt nuo to ką naudoja tikrų ULO, tikri ULO pilotai Su GPS bet kuris paskristų, o jūs pabandykit tik su kompasu, chronometru ir žemėlapiu. Beje, Jungtinėj Karalystėj ULO pilotui žemėlapis ir dėtuvė jam yra privalomas, net tech. apžiūros metu turi pateikti. Taip, kad siūlau geriau naudot pradžiai žemėlapį, o kai jau išmoksi nepaklysti, tai tuomet jau "navigaciją" Taip, taip, ir aš naudoju GPS, tačiau (yra liudininkai), kad niekuomet neišskrendu iš pažįstamos teritorijos be žemėlapio. GPS labai dažnai "užlūžta". [ Redaguota An Vas 10 2015, 09:10 ] | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |