Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: ANBO |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
ANBO-IV (arba 41) |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1538 | menas! Kada kniedinsim? | ||
Į viršų | | ||
ežiukas rūke |
| ||
Svečias | Pagaliau išliejus nemažai prakaito pabaigėm stebulę.Jei jūsų paklaustu kokia detalė lėktuve pati baisiausia-tai stebulė vienareikšmiai Labai dėkui visiems ,kurie prisidėjo pagaminant šią detalę,ypač Anatolijui. [ Redaguota Sk Spa 04 2020, 08:28 ] | ||
Į viršų | | ||
Justinas_J |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3355 Prisijungta: Št Sau 06 2024, 10:50Vieta: Ignalina Pranešimų: 7 | Sveiki aviatoriai, bedarydamas ANBO 41 RC modelį susidūriau su šiuo forumu, radau labai daug man naujos informacijos, nors modelyje (bent šiame) nebus prietaisų skydo, bet kažkaip užsikabinau atgaminti ANBO IV prietaisų lentos vaizdą (kaip modelistui man svarbu ), manau aš kaip ir visi matė tik vieną prastos kokybės nuotrauką iš kažkokio senovinio žurnalo, taigi bandau pagal ją ir vieną skydo brėžinį atkurti kokie prietaisai ten buvo, kai kas iš karto išryškėjo, bet kai ko nerandu arba prietaisai panašūs bet neatitinka skaičių kiekis. Sakau gal kas nors irgi darė tyriamuosius darbus šia linkme ir yra radę prietaisų modelius. Pridedu paveiksliuką mano primaliavotų vektorinių prietaisų, lauksiu kritikos ir patarimų. Dabar prietaisus dėlioju pagal tą brėžinį jame išdėstymas kiek skiriasi nuo ką matome toje nuotraukoje, bet pagaminus visus prietaisus bus galima ir nuotraukinį variantą padaryti be problemų. [ Redaguota Pn Sau 12 2024, 07:17 ] | ||
Į viršų | | ||
Justinas_J |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3355 Prisijungta: Št Sau 06 2024, 10:50Vieta: Ignalina Pranešimų: 7 | Vakar po ilgų ieškojimų pavyko nustatyti, rasti ir nupaišyti tachometrą ir panašu, kad manometrus, bet dar ne 100%. [ Redaguota Pr Sau 15 2024, 03:18 ] | ||
Į viršų | | ||
Justinas_J |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3355 Prisijungta: Št Sau 06 2024, 10:50Vieta: Ignalina Pranešimų: 7 | Na kaip ir viskas - sudėliojau nupaišiau prietaisus, kai kurių neradau jokių nuotraukų net prastos kokybės, teko pačiam pagal ANBO IV prietaisų skydo nuotrauką ir ano meto kitus prietaisus sugalvot, jei rasit neatitikimų rašykit pataisysiu . | ||
Į viršų | | ||
Administratorius |
| ||
Nerijus Užsiregistravęs dalyvis #3181 Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11Pranešimų: 991 | Gražus darbas! | ||
Į viršų | | ||
Justinas_J |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3355 Prisijungta: Št Sau 06 2024, 10:50Vieta: Ignalina Pranešimų: 7 | Na ir su radijo aparatūros skydeliu. Gaila nuotrauka prasta ir nesimato užrašų. | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1538 | puikiai padirbeta! Radio skydelio reliktu yra dar gyvu, gal savininkas imes kokia nuotraukele. Greitimatis berods buvo fl22228 [ Redaguota Tr Sau 24 2024, 10:29 ] | ||
Į viršų | | ||
Justinas_J |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3355 Prisijungta: Št Sau 06 2024, 10:50Vieta: Ignalina Pranešimų: 7 | Dėl greitmečio gerai pastebėta, aš pagal jį ir dariau tiesiog skaičius sumaišiau, įkeliu pataisytą . | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |