Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LIETUVOS SENOVINIŲ ORLAIVIŲ ASOCIACIJOS FORUMAS :: LSOA Naujienos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Gaivinam tradicijas.Sklandytojo zenkleliai |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
gintas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 489 | Benai liuks ideja.Šaunuolis. | ||
Į viršų | | ||
Reno |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #664 Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44Pranešimų: 1403 | bence rašė ... Kaina labai protinga! Gaminant tokius mažus kiekius (20/50/100), kaina nedidelė | ||
Į viršų | | ||
Lin |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3248 Prisijungta: Pr Vas 27 2017, 05:49Pranešimų: 42 | Visi kas norite ženkliukú, brūkštelkit į forumá, kokius normatyvus esate įvykdę, ir kurio ženkliuko jums reiktú, matysime bendrá skaičiú ir poreikį Nes dėka aviacijos muziejaus turime visus reikalingus failus, kuriuos pateiksime firmai gaminančiai ženkliukus! | ||
Į viršų | | ||
Reno |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #664 Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44Pranešimų: 1403 | Lina, o kur tuos normatyvus pažiūrėti? | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1539 | A- savarankiskas skrydis tiesiaja B- 3 skrydziai su posukiu arba 1 ''S'' formos C- 5min trukmes skriejimas slaito antvejyje Normatyvai vykdomi tokiomis paciomis salygomis ir sklandytuvais kaip ir prieskario Lietuvoje | ||
Į viršų | | ||
Reno |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #664 Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44Pranešimų: 1403 | Tai, kad iš prieškarinių tipų Lietuvoje dabar tėra tik Grunau Baby IIb, su kuriuo Pociūnuose amortizatoriumi kartą buvau "iššautas". O šlaitų su šiuo sklandytuvu, tikriausia, dar niekas nėra bandęs... Nors apie šią idėją Benas ne taip seniai buvo prabilęs... Terminis skriejimas normatyvuose neegzistuoja, nors skriejusių su tarpukario konstrukcijos sklandytuvais LSOA tikrai yra ne vienas. | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 785 | Gal iš C sąlygos galima išbraukti „šlaito antvėjyje“? Arba pridėti skriejimą termike? | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1539 | Renata sveikinam su A zenklelio kvalifikacijos pasiekimu ir linkim tobulet! O braukt nieko negalima:) salygos yra salygos, juolab kad tai visai realu | ||
Į viršų | | ||
Lin |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3248 Prisijungta: Pr Vas 27 2017, 05:49Pranešimų: 42 | Aš taip pat įvykdžiusi A ženklelio normatyvus! Jeyyy viena žuvėdra priklauso ir man | ||
Į viršų | | ||
ežiukas rūke |
| ||
Svečias | Nu,šioj srity esu visiškas analfabetas,tsakant neturiujokios kvalifikacijos,ir dėl asmeninių fizinių savybių- nebeturėsiu,bet jei būtu galimybė,paimčiau visus tris......istorijos atminčiai tsakant. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |