Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Lietuvoje statyti skraidymo aparatai. Konstruktoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
RK-12 |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5520 | Rūtoje profilis tas pat, eleronai plyšiniai, 20 proc. stygos. Prie rekomenduojamų atsilenkimų per sunkūs. Pamažinus atsilenkimus eleronai lengvi, bet kažkiek trūksta efektyvumo. Gaila kad nepavyksta rasti kažkokios eleronų teorijos. Gerus eleronus galima parinkti tik bandymų keliu, žinoma, jei nesibaigia kantrybė... Dėl to yra serijinių lėktuvų su baisuokliškais eleronais. Po visokių svarstymų, manau kad reikia rinktis tokį sprendimą-plyšinis eleronas su daug į srautą išlendančia nosele. Nuotraukoje-"Štormo" eleronas. Teko skraidyti, eleronai puikūs. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5520 | Kadangi į talką pasikviečiau labai rimtus vyrus, lėktuvo gimdymo darbai vyksta nepriklausomai nuo mano valios. Tiksliau priklausomai- leidžia ir man pasireikšt. Trečioje nuotraukoje beveik baigtas kuro bakas. 40 litrų. Tad viso lėktuve turėtų būti 90 litrų. Iš jų 10 litrų tikslios apskaitos bake. ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: LONDON Pranešimų: 1572 | Labai graziai visks atrodo. Stapelis ypac. | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 724 | Tokį pamačius ir apie serijinę gamybą mintis gali suktis. | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5520 | Sparnus gamina Aleksandras su kompanija. Gamina labai rimtai, su skaičiavimais, kompiuteriniu projektavimu, CNC staklėm. Tad esant poreikiui turbūt nesunkiai galės ir daugiau pagaminti. Mano indėlis-bendri sprendimai, aerodinamika, valdymo sistema. | ||
Į viršų | | ||
Reno |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #664 Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44Pranešimų: 1384 | Gražu žiūrėt. Šaunuoliai! | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 570 | O kokia to sudetingo stapelio paskirtis? | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 724 | Kaip suprantu – tiksliai surinkti sparną (ypač - jei reikalingas susukimas). O nerviūrų laikikliai išpjaunami vietoje pagal reikalingą profilį? | ||
Į viršų | | ||
Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 570 | Sparno susukimas daromas dedant danga .Gal Rolandas pakomentuotu kaip cia su juo dirbti ? | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5520 | Arturas Stundzia rašė ... Sparno susukimas daromas dedant danga .Gal Rolandas pakomentuotu kaip cia su juo dirbti ? Pats paklausk Aleksandro-pakomentuos geriau. Man atrodo kad į stapelį dedama danga ir sparno karkasas, gręžiamos skylės. Stapelis suteikia reikiamą susukimą. Lyg ir aišku. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |