Mano Sparnai: Diskusijos / Klausia naujokai... / Keletas naujoko klausimų

Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Klausia naujokai...

<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Keletas naujoko klausimų
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
satrebor
Pr Vas 04 2019, 10:26
Užsiregistravęs dalyvis #3287
Prisijungta: Sk Vas 03 2019, 09:28
Pranešimų: 2
Sveiki,

Pradėjau domėtis sparnais . Yra planų susiveikti ULO piloto licenciją bet prieš tai kamuoja daug klausimų.

Kur laikyti lėktuvą? Privalu laikyti kažkur netoli aerodromo? Ar negalima laikyti, kilti/ leistis savo valdose? ( Esu matęs kaip viename kaime leisdavosi ultralengvasis lėktuvėlis.

Jei pirkčiau lėktuvą Lenkijoje, juo būtų galima parskristi? Kaip elgtis kertant europos sąjungos šalis?

Ar galima skristi turint PPL licenciją su ultralengvuoju?

Į viršų
Rolandas
Pr Vas 04 2019, 10:50
rolandas
Užsiregistravęs dalyvis #8
Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09
Pranešimų: 5566
Kaip "susiveikti" ULO licenciją parašyta čia: http://www.ulopf.lt/licencijavimas
Lėktuvą geriausiai laikyti angare, galima ir gerai pririštą lauke, tačiau jis labai kentės ir pagreitintai sens.
Savo valdose gali kilti ir leistis jei tai saugu- jei laukas pakankamai didelis, lygus ir t.t.
Iš Lenkijos parskristi galima, bet daugeliu atvejų paprasčiau parsivežti.
Galima skraidyti su UL turint PPL licenciją.
Į viršų
satrebor
Pr Vas 04 2019, 04:47
Užsiregistravęs dalyvis #3287
Prisijungta: Sk Vas 03 2019, 09:28
Pranešimų: 2
Ačiū už atsakymus. Savo lauke leistis galima tik įvertinus pakilimo taką kokiai nors komisijai, ar pats nusprendi, kad takas tinkamas klilimui / leidimusi? Ar reikia kokių papildomų leidimų?
Į viršų
Administratorius
An Vas 05 2019, 12:17
Nerijus

Užsiregistravęs dalyvis #3181
Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11
Pranešimų: 991
Per 12 forumo gyvenimo metų apie tai ko jūs klausiate jau diskutuota n kartų, tad kolegoms gal ir pabosta rašyti tą patį per tą patį.
Atlikite namų darbus, šiuo atveju Forumo pagrindinio puslapio apačioje rasite paieškos langelį, įrašykite ten tarkim: lauko aikštelė
Daug kas taps aiškiau. Sėkmės!
Į viršų

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF