Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Važiuoklių klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Aliumines linges |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Arturas Stundzia |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 613 | Jai geroji --- ta kur tiesesne---- jau ultragarsa patikra turetu rasti mikroitrukimus . | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | Nea. geroji ta kur maziau issitiesinus. t.y. ta kuri kreivesne yra gera. | ||
Į viršų | | ||
Valdas-Fox |
| ||
ValdasFox Užsiregistravęs dalyvis #636 Prisijungta: Pn Rgs 10 2010, 02:23Pranešimų: 387 | vytas rašė ... ...po vakar dienos 'paskraidymo" su dviračiu,mane patį daktarai tvarko manau,kad greitu laiku nepavyks Man irgi neskubu, nes mano lėktuvo važiuoklę dar galima naudoti be meistrų įsikišimo... tpfu tpfu tpfu.... beldžiu į medį Tiesiog norėčiau pasikesti į groove firmos lingę. Nauja su viskuo ji kainuooja apie 5k$... šita kur nuotraukoj, žmogus užcirkulino ir atiduotų po pigiaja, bet reikia siųstis iš emerikės. Ir klausimas ar apsimoka žaist ir ar laikys; bo jei po to lygioj vietoj suluš - nuostolių bus už dvi-tris naujas važiuokles. Ką mano forumo specelistai? | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |