Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: SKELBIMŲ LENTA :: PERKU-PARDUODU. Ne aviacija |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Telifonas |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2973 | taip jau atsitiko,kad įsitaisiau kitą telifoną vietoj visai dar neseno .Taigi neseną parduodu ir pirmiausia pasiūlau saviems,skant.Turiu jį apie metus laiko,gražus dizainas,stovis kaip naujo,jokių pabraizymų Išmanus,6" ekranas,4 GB operatyvinė ir64 GB vidinė atmintis,labai paprastas valdymas.Viena kamera į priekį,dvi selfiui.Atrakinimas piršto anspaudu,arba veido abrozdeliu.Greitas procesoriusMetalinis korpusas,labai patvarus ,Kinietis,bet neturėjau jokių nusiskundimų.Pirkau naują,nes noriu geresnės fotografijų kokybės Taigi mokėjau apie 100,prašau 50 Eurų.Kas labai tam priešinsis -tarsimės .Komplekte telifonas,kroviklis ir skaidrus apsauginis futliaras mano naujo telifono Nr 861128969 [ Redaguota Št Rgp 08 2020, 07:09 ] | ||
Į viršų | | ||
Algirdas L |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 539 | Tai prietaisas ir guglina, ir fotografuoja, ir kelią rodo ir gal dar per jį kalbėtis galima? Mano telifono Nr. tai 3310. | ||
Į viršų | | ||