Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Lietuvoje statyti skraidymo aparatai. Konstruktoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Vingletu gamyba |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1647 | Sitam video jie nespakliavo atprintintu formu. https://www.youtube.com/watch?v=4ND2WtEZatY | ||
Į viršų | | ||
gintas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 489 | Justai limpa viskas. jau viena karta nupurskiau skystu spaklium o visus sujungimus nuspakliavau masininiu spaklium.Siaip formas daryti reiks nes jau dabar reikia triju komplektu.Pagal mano pasirinkta sparno modeli jau pagaminti trys komplektai .Gamino ir padare brezinius Aleksandras Chorunzyj.Auksine galvele ir rankytes pas si konstruktoriu. | ||
Į viršų | | ||
gintas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 489 | Justai tik dabar paziurejau rolika kuri ikelei.Tas vaikinas pagamino neigiama forma todel ir formavo is karto .Man taip nepavyks. [ Redaguota An Geg 11 2021, 03:56 ] | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1647 | Gintai labai liaukiam nuotrauku kaip sekasi su vingletais. Negailek liaudziai medaus . | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Puiku, tik Gintas šiek tiek paklydo. Temą gal reikėjo pradėti "Technologijos". | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |