Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Suvažiavimai. Sąskrydžiai. Seminarai. Čempionatai. Parodos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Dėmesio.......LAF neeilinė rinkimine konferencija. |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
gintas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 488 | Lietuvos aviakonstruktorių federacijai netekus prezidento, taryba nutarė šaukti neeilinę rinkiminę konferenciją. Konferencija vyks 2021 10 16 dieną, 11.00 valandą Pociūnų aerodrome, "Debesotos" kavinėje. Dienotvarkėje: prezidento rinkimai, einamųjų klausimų aptarimas. [ Redaguota Tr Rgs 15 2021, 06:44 ] | ||
Į viršų | | ||
gintas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 488 | Atnaujinu tema kad nepamirstume. | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5566 | Galų gale konferencija vakar įvyko-iš antro karto. Dalyvavo apie 20 žmonių, aptartos pagrindinės problemos. Prezidentu išrinktas Ričardas Rusteika. Skraido sklandytuvu, ultralengvu lėktuvu. Turi daug vadybinės patirties. Taryba beveik nepasikeitė. Išrinkti Gintautas Gailiūnas, Rolandas Kalinauskas, Stanislovas Keparutis ir Albertas Velbasys. [ Redaguota Sk Sau 16 2022, 11:58 ] | ||
Į viršų | | ||
bence |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1538 | su sklandytuvu jis jau senokai neskraido, o su ulo ka tik ismoko. Su savadarbiais isvis jokiu reikalu neturejes. Prezidentu tapo greiciausia del tu paciu priezasciu kaip ir naryste LSOA | ||
Į viršų | | ||
Ričardas Rusteika |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3338 Prisijungta: Tr Sau 12 2022, 07:48Pranešimų: 8 | Sveiki, Benas teisus, bet tik dalinai. Su sklandytuvu turiu virš 600 val., bet per tą laiką kai neskraidžiau, niekada nebuvau nutolęs nuo Pociūnų, tame tarpe teisėjavau varžybose, vietinėse ir tarptautinėse, kas reikalauja ne mažiau, gal net daugiau žinių ir patirties. Prezidentu kanditavau dėl kitų priežasčių. Jas aš išsakiau susirinkimo metu. Benui linkiu atsisakyti asmeninių nuostatų myliu-nemyliu ir į viską žiūrėti per pozityvumo prizmę. Ričardas | ||
Į viršų | | ||
Stanislovas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #117 Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52Vieta: Paklaniai, Raseinių sen. Pranešimų: 3412 | Rolandas rašė ... Galų gale konferencija vakar įvyko. Dalyvavo apie 20 žmonių, aptartos pagrindinės problemos. Prezidentu išrinktas Ričardas Rusteika. Skraido sklandytuvu, ultralengvu lėktuvu. Turi daug vadybinės patirties. Taryba beveik nepasikeitė. Išrinkti Gintautas Gailiūnas, Rolandas Kalinauskas, Stanislovas Kaperutis ir Albertas Velbasys. Aš, pasirodo, pakeičiau pavardę... | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
www.ROTORKLUBAS.lt Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3568 | Stanislovas rašė ... Aš, pasirodo, pakeičiau pavardę... visko buna... | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5566 | Stanislovas Algirdas Keparutis. Tikiuosi kad esu tik vienas toks pavardes painiojantis nevėkšla. Atsiprašau, jei ką... | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5566 | bence rašė ... su sklandytuvu jis jau senokai neskraido, o su ulo ka tik ismoko. Su savadarbiais isvis jokiu reikalu neturejes. Prezidentu tapo greiciausia del tu paciu priezasciu kaip ir naryste LSOA Skirtingai nei kitais kartais, buvo net trys kandidatai (tiksliau 2,5 ) sutikę imtis šių pareigų. Ričardas išrinktas bendru sutarimu, prieš niekas nebalsavo. Manau neapsirikom. Kiti kandidatai irgi puikūs, nuoskaudų turbūt neliko. Galėjai ir tu kandidatuoti, būtum pradžiuginęs. Kad ieškome prezidento, paskelbta viešai prieš 4 mėnesius. | ||
Į viršų | | ||
Stanislovas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #117 Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52Vieta: Paklaniai, Raseinių sen. Pranešimų: 3412 | Rolandas rašė ... Stanislovas Algirdas Keparutis. Tikiuosi kad esu tik vienas toks pavardes painiojantis nevėkšla. Atsiprašau, jei ką... | ||
Į viršų | | ||