Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Prietaisai. Navigaciniai, variklio darbo ir kt. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Klausimas apie statinio slegio magistrale |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | Sveiki, Gal bus sviesiu galvu kas man paaiskins toki dalyka. Mano lektuve statinio slegio magistrale turi du voztuvus. Vienas vadinas "alternative" ir yra kabinoje (kaip suprantu leidzia perjungti isorines slegio skyles joms pvz apledejus) taciau yra ir dar vienas isorinis voztuvas lektuvo papilveje (istatytas standartinis curtis kuro nuleidimo voztuvas. nuotraukoje desneje apacioj). Lektuvo manuale jie abu net neparodyti. Niekaip nesuprantu kam reikalingas isorinis papilveje? [ Redaguota Tr Vas 08 2023, 11:25 ] | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | papilves voztuvas: | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | dar voztuvo nuotrauka | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5566 | Išleist kondensatui. | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | Aaaa... va kam. vadinas reik ir palikt ji ten. | ||
Į viršų | | ||