Mano Sparnai: Diskusijos / Meistrai / Skiltis kuri nemaloni. NEMEISTRAI (SARUNAS MALINAUSKAS)


Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: NAUDINGI KONTAKTAI, ADRESAI :: Meistrai
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Skiltis kuri nemaloni. NEMEISTRAI (SARUNAS MALINAUSKAS)
Eiti į puslapį       >>  
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
justas
Kt Vas 23 2023, 08:16
Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03
Vieta: LONDON
Pranešimų: 1619
Sveiki,

Papasakosiu tokia istorija. Bus gal kam pamokama. Pries kuri laika atidaviau tulam Sarunui Malinauskui perrinkti du ROTAX 912 ULS2 variklius. Vienas buvo tik nuimtas nuo lektuvo kitas su nuimtom galvom. Variklius atidaviau senai , pries kokius 1.5 - 2 metus. Sarunas pazadejo juos inspektuot ir viena surinkt iki skraidomo lygio. Praejo puse metu, Kartais Sarunas net atsiliepdavo i skambucius ir vis patikindavo kad darbai vyksta ir variklis tikrai tuoi bus baigtas. Tada kaip anglai sako surprise surprise nustojo kelt rageli. Puse metu nekeles galiausiai i skambuti atsiliepe ir patikino kad variklis baigtas, beliko tik sureguliuot karbiuratorius. Ir... vel dingo veik pusei metu. Nei atsiliepdavo i skambucius nei perskambindavo. Galiausiai pradejau klausinetis kas jis per paukstis toks kad neperskambina ir neatsiliepia. Ir pradejo lyst istorijos... Kaip is gausybes rago. Laimei atsirado bendras pazystamas kuris puole mane gelbet ir Sarunui paskambino (ir o stebukle jis atsiliepe !!!) I klausima apie mano variklius dar kart patikino kad vienas variklis baigtas ir jis dabar isvykes ir kai gryz galesim atsiimt. Atejus Saruno pazadetai datai surprise surprise Sarunas pradejo nebeatsiliepti ir net ir tam bendram pazystamam. Praejus menesiui ir draugui surinkus informacija nuvaziavom pas Saruno tevus. Kulturingi, mieli pagyvene zmones isklause visos istorijos ir patikinimu kad mes dar nesikreipsim del vagystes jei Sarunas geranoriskai grazins variklius, jam paskambino (pasirodo "meistras" turi du tel numerius). Ir ka jus manot ? Sarunas patikino kad variklis baigtas ir kad jis pats rytoi juos abu pristatys ir kad jis DUODA GARBES ZODI. Laimei mes jo nepaklausem ir tiesiog davem dvi valandas atvaziuot i savo garaza ir grazint variklius nes priesingu atveju bus ispjauti duru vyriai ir mes juos pasiimsim patys. Sarunas dar bande tikint kad jis isvykes negali niekaip atvaziuot ir t.t. ir t.t. Galiausiai "meistras" atvaziavo po dvieju valandu ir burbtelejas "tuoi isnesiu" i lauka ishstume sias tris dezes ir nieko daugiau nepasakes nere i masina ir nuruko i tyrlaukius. Detaliu dar neinspektavau bet turbut patys viska suprantam. Detales net nepradetos valyt. O ir kas zino kieno jos ? Ka sita istorija noriu pasakyt ? PIRMA. Darykites namu darbus. Pasiklausinekite apie zmogu pries ka nors sutardami. ANTRA. Jei kazkas jums pasi***ko nepatingekite surasyti ir galbut pagelbeti kitiems nepakliut i ta pacia situacija. As nepadariau reikiamu namu darbu, ir jei buciau padares buciau suzinojes kad Navickas turi jau tris tokius pabertus "meistro" variklius. Kad keli asmenys atsiiminejo juos su policija o keli atgavo detaliu kruvas. Ir tokiu nemazai. Tad neslepkim tokios info ir gal padesim kitiems, Pabaigai noriu pasakyt Sarunui kad nuosirdziai linkiu manes nesutikt nes maza ka galiu ir karstai draugiskai apkabint.







[ Redaguota Kt Vas 23 2023, 08:16 ]
Į viršų
Arturas Stundzia
Pn Vas 24 2023, 09:55
Užsiregistravęs dalyvis #40
Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34
Pranešimų: 600
Nu jo ,tu pakliuvai , uzuojauta , as maciau jo Limbacho surinkima ir montavima . Niekas nieko jam nepatikekit daryt --- atgrubnagis .
Į viršų
justas
Pn Vas 24 2023, 04:02
Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03
Vieta: LONDON
Pranešimų: 1619
Atgrubnagis Arturai cia kai blogai bet padaro. Mano atveju melagis ir zulikas. Ar dar ir vagis isaiskes po detaliu inspekcijos.
Į viršų
vytas
Pn Vas 24 2023, 04:53
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2966
kažkaip čia į vienus vartus.Manau,kad Šarūnas nėra toks blogas,kaip čia įsivaizduoja.,nors Justą pilnai suprantu. Kiek turėjau su Šarūnu reikalų,nieko panašaus nėra nutikę,visada geranoriškai man padėjo.Aš matau situaciją kiek kitaip.Žinot posakį:-"kas veža ant to ir krauna". Man buvo tokia situacija.Kažkada neturėjau nei pastovaus darbo ,nei savo darbo vietos,todėl krapščiausi skraidyklių klubo angare.Klubas tada klestėjo,buvo daug skraidančių,ir dar daugiau prijaučiančių.Visi žinojo,kad mane visada ras angare,todėl kiekvieną dieną užsukdavo klubiečiai su įvairiausiais prašymais-kam ką patekinti,kan paremontuori skraidyklę,o kam paprasčiausia buvo poreikis papliurpti.Šokinėjaunuo vieno darbelio prie kito,o kartais atpliurpdavau į dieną kelias valandas,savo darbų net neturėjau kada daryti,O viskas dėl vienos priežasties -nemokėjau nei vienam atsakyti ar pasakyti griežto NE.,Kol galų gale tas mane visiškai užkniso ir aš iš ten išėjau.
Manau,Kad Šaras papuolęs į panašią situaciją.Kol nesireiškė čia forume,taisė tik automobilių variklius.Kiek žinau,jį kaip meistrą gyrė,todėl ir klijentų netrūko. Po to po truputį pradėjo savo automobilius vežti pas jį visokie skraidalai,.Tikrai nebuvo panašių šposų kaip dabar. Dar poto pradėjo jam vežti aviacinius variklius visokius.manau,kad žmogus irgi nesugebėdamas pasakyti NE,tiesiog užsikasė.O dar ir automobilistai vienas per kitą lenda,prašo be eilės tvarkyt.... Žinoma situacija.Taip ir stogas pavažiuoja. Čia tik mano nuomonė .

[ Redaguota Pn Vas 24 2023, 04:54 ]
Į viršų
justas
Pn Vas 24 2023, 05:13
Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03
Vieta: LONDON
Pranešimų: 1619
Vytai nieks per prievarta cia nieko nekrauna. Rinkos ekonomikoi paprasta. Darai darba uz kuri mokami pinigai. Negali padaryt tu taip ir pasakyk, padarys kitas. Niekas tikrai neverke ir neikalbinejo nieko daryt.
Į viršų
vytas
Pn Vas 24 2023, 06:21
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2966
Justai,tikrai suprantu tavo pyktumą.gal aš ir klystu.Nors Šaro vietos tereikėjo sakyt teisybę,kaip yra,o ne vengt pokalbių telefonu. Kartais taip būna ir iš godumo-nori daug uždirbt bet rezultate apsikakoji...
Pas mane brendo panaši situacija dabar.Užsakymų dangom siūt šiemet tiesiog lavina(bent šiuo momentu)Sūnus sako,tai svarbiausia paimt iš visų avansą,o kada spėsim,tada padarysim,kur jie bedings....jaunatviškas mąstymas,Apsikakoti gali greit,tik atgramdyt po to ilgas ir sunkus darbas.
Į viršų
justas
Pn Vas 24 2023, 06:32
Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03
Vieta: LONDON
Pranešimų: 1619

vytas rašė ...

Apsikakoti gali greit,tik atgramdyt po to ilgas ir sunkus darbas.


Auksiniai zodziai.
Į viršų
Stanislovas
Pn Vas 24 2023, 08:08
Užsiregistravęs dalyvis #117
Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52
Vieta: Paklaniai, Raseinių sen.
Pranešimų: 3411
Turėjau su Šaru reikalų.
Pažadai, gumos tempimas. Daugiau tikrai nenoriu.

Beje, paimtus avansu pinigus (po metų) grąžino...















Į viršų
Administratorius
Pn Vas 24 2023, 11:35
Nerijus

Užsiregistravęs dalyvis #3181
Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11
Pranešimų: 988
Būtų gerai išgirsti ir kitą pusę, bėda, kad jau beveik porą metų Šarūnas nebesilanko čia:



Į viršų
KL
Št Vas 25 2023, 12:17
Užsiregistravęs dalyvis #13
Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:59
Pranešimų: 969
Аš čia ne apie Šarūną - apie aviacinį biznį Lietuvoje.
Nežinau nei vieno sėkmingo lengvosios aviacijos specialisto-verslininko, padariusio gerą biznį Lietuvoje (gal su vienetinėm išimtim, arba pusiau-išimtim). Ne ta rinka, ne tie klientai. Čia nėra didelio kiekio smulkių užsakovų, nėra pakankamo sluoksnio lašinių: verslinykų-biurokratų-mafiozų ir jų blondinių, kaip autoservisų biznyje. Per daug supratimo, per mažai pinigų. Visi "asai", bet biedni
Kaip rezultatas - turi gaudyti visus užsakymus, bet negali iš jų išgyventi. Kad pabaigtum darbą, turi imti sekantį avansą. Paskui pardavinėti tą patį darbą po kelis kartus. Paskui slapstytis nuo buvusių draugų-kolegų. Visi žinom nemažai tokių "verslininkų", netgi su privačiais aerodromais.
Ką tada daryti?
Mano supratimu - Lietuva ne rinka, garažas ne įmonė.
Šitas verslas gali būti tiktai tarptautinis, bet tam reikia gerai pasiruošti ir investuoti. Ne tik pinigų. Ir ne vienam.
Kitaip - geriau pasilikti aviaciją kaip hobį, pinigams išleisti, o ne užsidirbti.
Arba bus kaip visada: kas nori skraidyti - tampa aviatorium. Paskui visą gyvenimą aptarnauja skraidančius ne aviatorius
Į viršų
Eiti į puslapį       >>   

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System
Atvaizdavimo laikas0.0700sek,0.0066iš to užklausomsDB užklausos:30. Naudojama atmintis:3,903kb