Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Prietaisai. Navigaciniai, variklio darbo ir kt. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Knots ar Km/h |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | Kas kaip matuojat greiti? Mane ikalbineja vienareiksmiskai det km/h prietaisa, standartiskai mano lektuve knots o ir aviacijoi knots... Vne - 143 / Kruizas - 113 Kn. Ka mano publika ? | ||
Į viršų | | ||
Velbasys A |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #446 Prisijungta: Kt Rgp 13 2009, 12:21Vieta: kaunas - vilnius Pranešimų: 214 | asmeniskai as, tai remiausi tokia logika, kad visa prietaisu grupe butu tais (mums suprantamais) matavimo vienetais: - variometras - m/s; - aukstimatis - m;km; - greitimatis atitinkamai - km/h; | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | O tai atskrides i tarkim aerodromo zona kur visi skraido 1200 pedu kaip raportuoji savo auksti jei pas tave m / km ?? | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2367 | Turėk lentelę kur surašytos pėdos atitinkančios metrus , ir raportuok sau į sveikatą . Pas mane aukštis pėdomis , visa kita - metrai kilometrai | ||
Į viršų | | ||
Velbasys A |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #446 Prisijungta: Kt Rgp 13 2009, 12:21Vieta: kaunas - vilnius Pranešimų: 214 | Justai, tavo klausimas buvo del greicio prietaiso. o del aukscio manau variantu "n", vienas ju Vytauto pamineta lentele, jau nekalbant apie GPS, ir aisku skaiciavima galvoje | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | Keistas klausimas,žmogaus, kuris nelabai senai, pasakojo apie skraidymo mokymus,apie skraidymus..... | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | Nu daug maz aisku. Greiciausiai liksiu prie pedu ir knotsu. | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1636 | Andrius rašė ... Keistas klausimas,žmogaus, kuris nelabai senai, pasakojo apie skraidymo mokymus,apie skraidymus..... Jei tau keistas tai tu klausk klausk as tau paaiskinsiu. Ne visi gime isminciais, nieko cia gedingo. | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 784 | justas rašė ... Nu daug maz aisku. Greiciausiai liksiu prie pedu ir knotsu. Negalima. Šitaip galima tik prie feetų ir knotsų. | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | Net neįsivaizduoju, ką tu ponuli gali man apie skraidymus papasakoti..... | ||
Į viršų | | ||