Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Neaviaciniai reikalai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Vakarui aerodrome |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Vanagiukas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #304 Prisijungta: Kt Sau 08 2009, 05:14Pranešimų: 341 | Sveiki, trumpai drutai: tikrai daugelis is musu aviatoriu pasiliekam nakvynei aerodrome, o kiti net ir gyvena jame, kone kiekvienas vakaras su kompanija neapsieina be lauzo, o mes Lietuviai, juk praktiski zmones, tai ir ta pati lauza galim panaudoti ne tik sviesai, ar musu paciu silumai, o ir vakarienes gamybai, nepriklausant ar vakaro katalizatorius ugninis vanduo, ar siaip mielas pokalbis. Manau pravers sis sedevras, tuo paciu kritika, ar komentarai man suteiks nauju ideju, tad imetu recepta ir manual'a "step by step" plovo gamybos gamybai reikia: 300-400 gr. aliejaus, 6-7 krames svogunu, mesos pagal pinigines stori, o siaip 600-700 gr, 5-7 morkos, skystimui: keli kubeliai bulijono, pipiru. na ka, pradedam: suceckavojam svogunus ir i alieju ant angliu poto eina mesa kubeliais ir morkos, visas kepimo procesas priklauso nuo kaitros, na bet sakykim 10-15 min. kada jau "vaizdzialis" visai nieko darosi, pasiruosiam verdancio buljono: jau idomu tiesa??? pilam ji ant kepamo "jovalo" beja, uzmirsau pamineti, kad jei turite po ranka ryziu, tai jie nepakenks, ant tokiu proporciju suberiam 1.3 - 1.5 kg dabar labai svarbus akcentas, turim padaryti duobutes iki dugno, kad pasiskirstytu skysciai, ir temperatura, jokiu budu negalime maisyti! po duobuciu-skyluciu padarymo, uzdengiam dangti, ir kuo maziau smalsaujam kaip ten procesas vyksta, priedo temperatura turi buti jau minimali, kad tik vos vos virtu, pats virimas sakykim uztrunka 30 min, pries pabaiga sveciams nematant, galima ir paragauti, isitikinant produkto kokybe tai ka, skanaus, tikiuosi gerbiamasis p. Nerijus uz kulinarijos receptus neuzblokuos manes, kita vertus, maisto gamyba yra menas, kaip ir betkokios detales gamyba, visur dominuoja tas pats kruopstumas na, o jei kam nesigaus gamyba, susisieksim 125.000 MHz, koki vakara | ||
Į viršų | | ||
vytautas 42 |
| ||
VyTis Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2361 | Nu ir netingejimas tavo ! | ||
Į viršų | | ||
rbt972 |
| ||
Svečias | Pasiūlymas - esant tokiai receptūrai rekomenduoju į verdamus ryžius susmeigti česnakų galvutes (3-4).Issitroškinusios skiltelės įgauna įpatingą skonį... Truputį nukrypus nuo pradinio sumanymo (sultinio atsisakoma) ir receptą papildant pomidorais,paprika,bulvėmis,grikiais,grybais,džiovintomis slyvomis ir t.t. galima kasdien valgyti gurmaniškus lauko virtuvės patiekalus ne vieną dieną Apie mėsos rūšis ir paruošimo įvairovę patylėjau ... | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1558 | https://plus.google.com/u/0/photos/117225410791272520566/albums/5726323479100142897/5726325229488808274 | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: LONDON Pranešimų: 1620 | Tikrai! Ryziai plovuu nepakenks! Liuks. Senai reikejo tokio skyrelio! Labai nuostabiai aprashyta! | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | justas rašė ... Tikrai! Ryziai plovuu nepakenks! Liuks. Senai reikejo tokio skyrelio! Labai nuostabiai aprashyta! Senokai ir aprašyta, beveik prieš tris metus ... | ||
Į viršų | | ||
JonasKr |
| ||
skrendam Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1558 | O šaukštas tai jau netikęs.... | ||
Į viršų | | ||
Powered by e107 Forum System