Mano Sparnai: Diskusijos / Neaviaciniai reikalai / Vakarui aerodrome


Diskusijos

Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
Vanagiukas
An Rgp 04 2009, 08:16
Užsiregistravęs dalyvis #304
Prisijungta: Kt Sau 08 2009, 05:14
Pranešimų: 341
Sveiki, trumpai drutai:
tikrai daugelis is musu aviatoriu pasiliekam nakvynei aerodrome, o kiti net ir gyvena jame, kone kiekvienas vakaras su kompanija neapsieina be lauzo, o mes Lietuviai, juk praktiski zmones, tai ir ta pati lauza galim panaudoti ne tik sviesai, ar musu paciu silumai, o ir vakarienes gamybai, nepriklausant ar vakaro katalizatorius ugninis vanduo, ar siaip mielas pokalbis. Manau pravers sis sedevras, tuo paciu kritika, ar komentarai man suteiks nauju ideju, tad imetu recepta ir manual'a "step by step" plovo gamybos

gamybai reikia:

300-400 gr. aliejaus,
6-7 krames svogunu,
mesos pagal pinigines stori, o siaip 600-700 gr,
5-7 morkos,
skystimui:
keli kubeliai bulijono, pipiru.

na ka, pradedam:

suceckavojam svogunus ir i alieju ant angliu




poto eina mesa kubeliais ir morkos,







visas kepimo procesas priklauso nuo kaitros, na bet sakykim 10-15 min.







kada jau "vaizdzialis" visai nieko darosi, pasiruosiam verdancio buljono:





jau idomu tiesa???

pilam ji ant kepamo "jovalo"





beja, uzmirsau pamineti, kad jei turite po ranka ryziu, tai jie nepakenks, ant tokiu proporciju suberiam 1.3 - 1.5 kg













dabar labai svarbus akcentas, turim padaryti duobutes iki dugno, kad pasiskirstytu skysciai, ir temperatura, jokiu budu negalime maisyti!

po duobuciu-skyluciu padarymo, uzdengiam dangti, ir kuo maziau smalsaujam kaip ten procesas vyksta, priedo temperatura turi buti jau minimali, kad tik vos vos virtu, pats virimas sakykim uztrunka 30 min, pries pabaiga sveciams nematant, galima ir paragauti, isitikinant produkto kokybe





















tai ka, skanaus, tikiuosi gerbiamasis p. Nerijus uz kulinarijos receptus neuzblokuos manes, kita vertus, maisto gamyba yra menas, kaip ir betkokios detales gamyba, visur dominuoja tas pats kruopstumas
na, o jei kam nesigaus gamyba, susisieksim 125.000 MHz, koki vakara
Į viršų
vytautas 42
An Rgp 04 2009, 08:51
VyTis
Užsiregistravęs dalyvis #79
Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23
Vieta: Panevėžys
Pranešimų: 2361
Nu ir netingejimas tavo !
Į viršų
rbt972
An Rgp 04 2009, 08:57
Svečias
Pasiūlymas - esant tokiai receptūrai rekomenduoju į verdamus ryžius susmeigti česnakų galvutes (3-4).Issitroškinusios skiltelės įgauna įpatingą skonį...
Truputį nukrypus nuo pradinio sumanymo (sultinio atsisakoma) ir receptą papildant pomidorais,paprika,bulvėmis,grikiais,grybais,džiovintomis slyvomis ir t.t. galima kasdien valgyti gurmaniškus lauko virtuvės patiekalus ne vieną dieną
Apie mėsos rūšis ir paruošimo įvairovę patylėjau ...
Į viršų
JonasKr
Sk Bal 01 2012, 11:12
skrendam
Užsiregistravęs dalyvis #306
Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53
Vieta: Vilnius
Pranešimų: 1558
https://plus.google.com/u/0/photos/117225410791272520566/albums/5726323479100142897/5726325229488808274
Į viršų
justas
Pr Bal 02 2012, 01:18
Užsiregistravęs dalyvis #2
Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03
Vieta: LONDON
Pranešimų: 1620
Tikrai! Ryziai plovuu nepakenks! Liuks. Senai reikejo tokio skyrelio! Labai nuostabiai aprashyta!
Į viršų
Nerijus Korbutas
Pr Bal 02 2012, 07:03
Puslapio įkūrėjas

Užsiregistravęs dalyvis #1
Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23
Vieta: Raseiniai. Lietuva
Pranešimų: 1797

justas rašė ...

Tikrai! Ryziai plovuu nepakenks! Liuks. Senai reikejo tokio skyrelio! Labai nuostabiai aprashyta!



Senokai ir aprašyta, beveik prieš tris metus ...
Į viršų
JonasKr
Pr Bal 02 2012, 09:47
skrendam
Užsiregistravęs dalyvis #306
Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53
Vieta: Vilnius
Pranešimų: 1558
O šaukštas tai jau netikęs....
Į viršų
 

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System
Atvaizdavimo laikas0.0836sek,0.0084iš to užklausomsDB užklausos:29. Naudojama atmintis:3,822kb