Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Klausimai, pastabos, pageidavimai administracijai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Patarkit |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | kaip isibrauti i sena foruma? | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1647 | Hm.. turetu gautis paprastuoju budu, tiesiog spaudi virshui esanchia nuoroda " senas forumas" ir intveini. greitis ne superbomba bet pateksi | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | Nu kad ne labai išeina,kaip sakai - aš meginau atsidaryti jau kelinta diena- niekaip | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Sveiki, na man atsidaro: http://manosparnai.eforum.lt/ | ||
Į viršų | | ||
Andrius |
| ||
Užsiregistravęs dalyvis #26 Prisijungta: Sk Vas 24 2008, 08:59Pranešimų: 471 | Pagaliau ir man atsidare | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5572 | Kazkodel perziurint foruma daznai tik ant puses nauju pranesimu uzsidega raudonos lempeles. | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Čia amžina problema. Tačiau bent aš su ja nevargstu - tiesiog spaudžiu vos tik įėjęs į pagrindinį svetainės puslapį "Spauskite čia, jei norite pamatyti kas naujo" O jei esu forume tai spaudžiu apačioj esantį "Rodyti naujus pranešimus" Nelieka nepastebėtas nei vienas pranešimas, tiesa užrašas forumo apačioj "Rodyti naujus pranešimus" yra tik tuomet kuomet yra naujų pranešimų. Sėkmės! | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių. Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2893 | As tai ir pastebejau, bet darau taip, ant uzraso FORUMAS virsui paspaudziu visada antra karta ir rodo visas lemputes | ||
Į viršų | | ||
Algis |
| ||
algis Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1994 | Rolandas rašė ... Kazkodel perziurint foruma daznai tik ant puses nauju pranesimu uzsidega raudonos lempeles. Cia del to, kad kompas uzsikešinęs (cache) pagal paskutini apsilankyma. Jei labai nervina tai galimi keli variantai: spausti "refresh" mygtuka, spausti bet kurio forumo mygtuka o po to "diskusijos", nustatyti narsykles nuostatose jog baigus darba isvalytu privacius duomenis. Bet paskutinis variantas suletins sekanti karta uzsikraunat svetainei. Nes daug visokiu duomenu apie svetaine narsykle laiko kompe ir kiekviena karta aplankius svetaine ne viska siuncia is interneto o dali uzsikrauna "is saves". Pvz paveikslelius. O tos raudonos "lemputes" ir yra paveiksleliai. | ||
Į viršų | | ||