Mano Sparnai: Diskusijos / Kiti lėktuvo gamybos klausimai / Sigma 5. Arba kaip skristi su dyzeliu?

Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Kiti lėktuvo gamybos klausimai

<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Sigma 5. Arba kaip skristi su dyzeliu?
Eiti į puslapį   <<      
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
Marius
Št Lap 13 2010, 11:13
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.
Užsiregistravęs dalyvis #24
Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18
Vieta: Visaginas
Pranešimų: 2894
O pas mane yra T25 (raudonos spalvos), nepamenu kiek metu, bet prisukes esu 1280val. apsukimai visada beveik 3600-4000rpm. kaip dyzeliui tai sakyciau nemazi bet nieko- dirba, pakankamai ekonomsikas. Ir kas svarbiausia, patikims, nes jokios elektronikos nera.

p.s. gal kartais pries rasant verta butu ir temos pavadinima perskaityt?
Į viršų
vytas
Št Lap 13 2010, 11:54
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2993
Mariau,tau su T25 labai pasisekė.Čia forume yra dar vienas,kuris bandė T25 pritaikyti aviacijai
Jei rimtai,tai dėl nukrypimo nuo temos kaltas Pranas,kuris sugalvojo į savo lėktuvą dėti dyzelį.
Jei dar rimčiau,tai važiavau su vokiečiu iš Hannoverio į Hamburgą su jo "mersu".Astumas apie 200 km.Vokietys visą laiką spaudė apie 190 km/val ir pastoviai atsiprašinėjo,kad daugiau jo mersas neina.Taigi,manau,kad šiuolaikiniai dyzeliai ne taip ir bijo tų didelių ilgalaikių sūkių.
O šiaip Sigma 5 simpatiškas,kaip ir jo pirmtakas(turi latviai nusipirkę) lėktuvas.Ir aplamai rusai,kas liečia mikroaviaciją,stipriai kruta į priekį.
Į viršų
Eiti į puslapį   <<       

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF