Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Kiti lėktuvo gamybos klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
kuro sistema |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Mukas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #215 Prisijungta: Pr Rgs 15 2008, 08:56Pranešimų: 11 | mano busimajame lektuve kuro bakai bus sparnuose mane sudomino kaip is ten kura paimti! visose lektuvo skridimo padetise gal kas galite padeti truputi ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Tu bent parasyk i ka tavo lektuvas bus panasus, nes ira daug skirtingu kuro tiekimo sistemu. Ka reiskia "visose padetyse"? Ar lektuvas bus akrobatinis? | ||
Į viršų | | ||
Mukas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #215 Prisijungta: Pr Rgs 15 2008, 08:56Pranešimų: 11 | lektuvas bus neakrobatinis, bet kad ir neakrobatinis as su draugu,jis komercine aviacijos pilotas, nusprendem, kad lektuvas turetu apsiversti zemyn galva. Perkrova paskaiciuota -4+6, o variklis pilno ipurskimo automobilinis. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Mukas rašė ... lektuvas bus neakrobatinis, bet kad ir neakrobatinis as su draugu,jis komercine aviacijos pilotas, nusprendem, kad lektuvas turetu apsiversti zemyn galva. mano automobilis yra negreitas, bet gali lekti 300km/h .......skamba panasiai ![]() Perkrova paskaiciuota -4+6, o cia kokia perkrova eksplotacine ar ....... o variklis pilno ipurskimo automobilinis- del kuro sisitemos galvojat, o ka mastot apie tepimo sisitema? [ Redaguota An Lap 04 2008, 09:49 ] | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Mukai, tu arba paklydes ne ten pabeldei, arba klok viska. Pvz aukstasparniui lektuvui net su lengva akrobatika uztenka sparnuose esancius bakus sujungti trisakiu ir savitaka tiekti i karbiuratoriu. Zemasparnis turi tureti siurbli ir kura naudoti is vieno ar kito bako. Jei naudojama is karto is abieju baku, kaip pvz JAK-52- sudetinga ir nevisada patikima sistema. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Jei jau pilnas ipurskimas, tai be kuro siurblio neapseisi. | ||
Į viršų | | ||
Mukas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #215 Prisijungta: Pr Rgs 15 2008, 08:56Pranešimų: 11 | aukstasparnis mano ir kuro siurblys savaime aisku kad turi but | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3574 | kaip jau minejo Marius norint vartyti automobilini motora reikia perdirbti ji i "sauso karterio" t.y. dar vienas tepalo siurblys ir tepalo bakas reikalingas- sudetinga, nepatikima, neapsimoka | ||
Į viršų | | ||
Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | "Pamenu" kai Lietuvos Aero Klubas tarpukariu įsigijo du Tigrinius drugelius ![]() | ||
Į viršų | | ||
gintas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #10 Prisijungta: An Vas 19 2008, 07:23Pranešimų: 489 | Ar jums neatrodo kad i foruma pasibelde dar vienas fantazijos kuriniu gerbejas.Gal Mukai as ir klystu bet tu geriau nusipirk kokia ZIULIO VERNO knyga. Ten ir aplink zeme galima apskristi per 80 dienu.Atsiprasau lei izeidziau bet karcios patirties ir taip Lietuvoj gana per tuos kurie skraide zemyn galva.Jeigu nori tapti pilotazininku kreipkis i Aleksoto aerodroma ir ten tau manau apsvies prota. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |