Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Suvažiavimai. Sąskrydžiai. Seminarai. Čempionatai. Parodos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Pasaulio aviacijos žaidynės |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Šiais laikais vyrų vyrais nenustebinsi, reik kokios nors egzotikos- va, kad kokia moteris, tai.... ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Marius rašė ... Šiais laikais vyrų vyrais nenustebinsi, reik kokios nors egzotikos- va, kad kokia moteris, tai.... ![]() Taigi, bet prasti popieriai su moterimis - skraidūnėmis, labai mažai jų yra pasaulyje, o Lietuvoje apskritas 0 ... . Tiesa, turiu aš vieną projektą ... žiūrėsim ... ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Dabar, tiesiogiai, parašiutininkų figūros, įspūdinga ![]() https://www.wagdubai.ae/livestreaming.php | ||
Į viršų | | ||
SKR LT |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #256 Prisijungta: Kt Lap 06 2008, 09:59Pranešimų: 343 | Egzotika. https://www.youtube.com/watch?v=ybZSaDG5H_4 | ||
Į viršų | | ||
Reno |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #664 Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44Pranešimų: 1405 | Kaip matot - įtraukta į žaidynių programą. Įdomu, koks gi čia sportas skraidyt mergą prie biplano sparno prisirišus... ![]() NNN minėjo apie kažkokį naują "moterišką" aviacinį projektą - gal prisišnekins kokią nors olia-lia prie bokštinės skraidyklės prisirišt? Galės "plasnot" silikonais virš Aleksoto ![]() | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | Kažkada buvo pas mus mada ant Vilgos vežioti. Problema-Vilgos variklis 2,5 silpnesnis už čia naudojamo Stirmano, todėl bet koks laisvas drabužis labai trukdo skrydžiui. Keleivis apsirengdavo aptemptu hidrokostiumu. Netyčia tokį skrydį išbandžiau ir aš. Užlipau ant paruošto lėktuvo ir pasakiau kad ko gero būtų visai nebaisu suskristi. Tuometinis klubo viršininkas Petras B. pasakė kad tik pavažiuos žeme... Deja pajuokavo-pakilo. Lėktuvas kilo ne daugiau 0,5 m/s. Ilgai skridom per laukus žemiau medžių. Pagrindinė baimė-kad dings variklio trauka, tūpsim į aikštelę ir mane su visu kuolu susmeigs į žemę. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Juozas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #22 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 06:32Pranešimų: 998 | Kaip sakė vieno kūrinio personažas; "Aš pavydus žmogus, bet čia pavydėti nėra ko". | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Prancūzas tik ką tūpė vandenin, sustojo variklis ... pilotui viskas gerai, MS nuskendo ... varžybos tęsiamos ![]() [ Redaguota Tr Grd 09 2015, 10:08 ] | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3574 | Rolandas rašė ... Problema-Vilgos variklis 2,5 silpnesnis už čia naudojamo Stirmano, todėl bet koks laisvas drabužis labai trukdo skrydžiui. greita paieska pasufleravo, kad Stearman motoras galingiausioj versijoj 235 AG ![]() Wilgos 260 AG | ||
Į viršų | | ||
Rolandas |
| ||
rolandas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5573 | AR rašė ... Rolandas rašė ... Problema-Vilgos variklis 2,5 silpnesnis už čia naudojamo Stirmano, todėl bet koks laisvas drabužis labai trukdo skrydžiui. greita paieska pasufleravo, kad Stearman motoras galingiausioj versijoj 235 AG ![]() Wilgos 260 AG Ir man taip sako greita paieška, tačiau kažkas kažkada sakė apie tokį galingumą... Na ir keista, kad šis lėktuvas su žmogeliu ant kuolo riečia akrobatiką, o Vilga vos kabo ore. Negi Vilgos aerodinamika taip beviltiškai sugadinta? | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |