Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Įvairūs klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Pokalbiai apie viską (nekuriant naujos temos) | ||
| Eiti į puslapį << >> | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| PovilasK |
| ||
Povilas![]() Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 774 | Algis rašė ... Tai bus kuro slėgio matuoklis. R912, pagal instrukciją, kuro slėgis turi būti ~ 0,5 bar t.y. 7,25 psi. Vamzdelis pajungiamas linijoje po kuro siurblio. Recirkuliacijos pagalba atreguliuojamas slėgis linijoje. ..arba 914 MAP matuoklė... Iki ~pusės skalės. | ||
| Į viršų |
| ||
| vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 3019 | Algis rašė ... Tai bus kuro slėgio matuoklis. R912, pagal instrukciją, kuro slėgis turi būti ~ 0,5 bar t.y. 7,25 psi. Vamzdelis pajungiamas linijoje po kuro siurblio. Recirkuliacijos pagalba atreguliuojamas slėgis linijoje. Kuro slėgio prietaiso matavimo ribos paprastai būna iki 1,0 Bar ,arba 14,5 PSI. Kadangi lėktuve stovėjo R912UL.tai turbinos slėgis irgi negali būti,nes nėra turbinos. Ko gero Algis teisus [ Redaguota Pr Grd 18 2023, 10:20 ] | ||
| Į viršų | | ||
| Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Tai panaudoti gali daug kam, tiesiog sio prietaiso reali paskirtia yra turbinos slėgis. Rotax kuro slegiui naudojami tokie http://www.skydrive.co.uk/products.asp?cat=65 Jei ipurskimas tai gali buti ir iki 7bar. BMW R1100S reguliatorius yra ties 3,2 bar ar tai 3,5. | ||
| Į viršų | | ||
| sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 808 | „Lryte“ konkursas „Verslo genas 2024“. Tarp dalyvių yra ir siūlančių aviacinių pramogų. ![]() | ||
| Į viršų | | ||
| Jonas Jomantas |
| ||
NEGALI SKRISTI TAS KAS NESVAJOJA![]() Užsiregistravęs dalyvis #3258 Prisijungta: Št Rgp 26 2017, 11:21Pranešimų: 62 | sveiki kilo klausimas ar siais laikais mediniai lektuvai jau nebe madoi ir tik kompozitas ir metalas . svajonese yra kaskada turet pik 26 ar corby starlet cj1 . abu mediniai vienvieciai zemasparniai . idomu padiskutuot apie medines konstrukcijas ar visdelto rinktis metaline ar kompozitine aciu . | ||
| Į viršų | | ||
| Juozas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #22 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 06:32Pranešimų: 1003 | Siūlyčiau pradžiai išmokti rašyti, o visa kita - vėliau. | ||
| Į viršų | | ||
| vytautas 42 |
| ||
VyTis![]() Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2382 | Jonai , jau turbūt kokie 4 - 5 metai , kai čia kartais parašai su ilgomis pertraukomis apie lėktuvų konstravimą , kas geriau , iš ko geriau ir pan. Tai visa dar neradai savo modelio , neapsisprendei ? O patarimų kirk pamenu daug buvai gavęs . Turbūt taip ir neberasi sau tinkamo ir patinkančio modelio ... | ||
| Į viršų | | ||
| EG. |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #865 Prisijungta: An Lap 22 2011, 08:12Vieta: Vilnius Pranešimų: 347 | Sveiki. Gavau pasirestauruot seną gitarą. Gal žinot kokių dar yra medžiui klijų? Kiek su mediena susidūręs naudodavau lipalą, gal dar yra geresnė alternatyva.. | ||
| Į viršų | | ||
| vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 3019 | tai nuo aviacijos prie gitarų perėjai? Aš naudojau šituos.Bent jau mano supratimu labai neblogi:-greit džiūsta,labai tvirtai sukimba: https://www.staliui.lt/produktas/medienos-klijai-titebond-ii-premium-237ml/ Yra ir senukuose [ Redaguota An Grd 09 2025, 10:23 ] | ||
| Į viršų | | ||
| EG. |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #865 Prisijungta: An Lap 22 2011, 08:12Vieta: Vilnius Pranešimų: 347 | vytas rašė ... nieko aš neperejau Vytai, remontuoju lėktuvus. Laisvalaikiu auto remontas, žvejyba. Šiaip gavau seną gitarą rusišką 60tujų, skamba lyg neblogai tik reik pasiklijuot nes prasiskėtus. tai nuo aviacijos prie gitarų perėjai? Aš naudojau šituos.Bent jau mano supratimu labai neblogi:-greit džiūsta,labai tvirtai sukimba: https://www.staliui.lt/produktas/medienos-klijai-titebond-ii-premium-237ml/ Yra ir senukuose ![]() | ||
| Į viršų | | ||
| Eiti į puslapį << >> | |