Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Suvažiavimai. Sąskrydžiai. Seminarai. Čempionatai. Parodos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Greitis |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Reno rašė ... NNN rašė ... Įdomios varžybos - orlaivis turi būti originalus, vienetinis, suprojektuotas nuo "0", nenaudojant jokių kito orlaivio dalių, išimtinai skirtas tik greičio rekordui. http://www.airspacemag.com/history-of-flight/born-race-180958478/?no-ist Na, niekaip nesuprantu - kuris iš pastarųjų dviejų suprojektuotas nuo "0", nenaudojant jokių kito orlaivio detalių ![]() ![]() Skaityk straipsnį ![]() | ||
Į viršų | | ||
Reno |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #664 Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44Pranešimų: 1405 | Na, kad skaičiau aš tą straipsnį. Bet, matyt, kažką praleidau, nes buvau tiesiog suglumintas kardinaliai pasikeitusio tamstos požiūrio į greitį ![]() Kiek pamenu, ankščiau tiesiog primygtinai propagavote tik tai, kas sutverta vien iš vamzdžių bei audeklo (Trubka&Triapka), skrendančio kiek įmanoma lėčiau... | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | Reno rašė ... Na, kad skaičiau aš tą straipsnį. Bet, matyt, kažką praleidau, nes buvau tiesiog suglumintas kardinaliai pasikeitusio tamstos požiūrio į greitį ![]() Kiek pamenu, ankščiau tiesiog primygtinai propagavote tik tai, kas sutverta vien iš vamzdžių bei audeklo (Trubka&Triapka), skrendančio kiek įmanoma lėčiau... Mano požiūris nepasikeitė. Keista, kad neskiriate požiūrio nuo informacijos pateikimo. Žinoma Lietuvoje net profesionalūs žurnalistai kartais to neskiria, tai nėra ko stebėtis ![]() Tiesiog pagalvojau, kad gal būtų įdomu kam iš sugebančių tai daryt priimti iššūkį ... ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2993 | atsiprašau,bet tas užmėtymas informacija man primena tokį daugkartinį"Pyyrst":-garsas yr,kvapas yr...bet naudos jokios ![]() | ||
Į viršų | | ||
NNN |
| ||
NNN![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #14 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:56Pranešimų: 5732 | vytas rašė ... atsiprašau,bet tas užmėtymas informacija man primena tokį daugkartinį"Pyyrst":-garsas yr,kvapas yr...bet naudos jokios ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
vysniukas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #360 Prisijungta: Tr Kov 11 2009, 11:41Pranešimų: 756 | Baikit čia kirstis užkniso, nepatinka neskaitykit, o tai su visokiais sarkazmais, asmeniškumais. Žmogus paėmė ir pateikė info, o jūsų reikalas skaityti ar ne, juo labiau forume esam, o ne cenzūruotam delfi ir komentuokit į temą | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |