Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Kiti lėktuvo gamybos klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Kas mokat naudotis SolidWorks |
Eiti į puslapį << >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
bence |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1542 | ok, butu puiku pabandyt su tuo solid. , vaidas gal man padarys kopija | ||
Į viršų |
| ||
Algis |
| ||
algis![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #12 Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25Vieta: Elektrėnai Pranešimų: 1997 | AHTAHAC rašė ... daba jau 2009 galiam naudoti - pabandes nenoresi grizti prie 2005 Gal gali 2009-a imesti i ftp? | ||
Į viršų |
| ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Antanui, klausyk pvz. yra dvi detales, kurias reik susukti varztu. Detalese yra iskarto padarytos skyles pvz. 8mm. Kai nori ideti varzta, tai ji idedi bet galvutes apacia yra ne pirmos detales pirma plokstuma, o antros detales pirma plokstuma. t.y. puse galvutes kaip ir pasislepia pirmoje detaleje. Gal as ka ne taip darau? Nors kai reik nurodyt kurioj vietoj deti varzta tai nurodau pirmosios detales plokstuma. Ir ar reikia detalese iskarto padaryti skyles varztam ar naudotis po to tokia funkcija "otverstie pod krepezh" ir su juo tas skyles padaryti? ir pas mane Toolbox'e visu varztu zymejimas angliskai. Koki tu naudoji standarta ISO ar DIN (Gost- nera), nes man pvz. reikia paprasto varzto su nepilnu sregiu sesiakampe galvute arba apvalia ir su sesiakampiu viduje. Ir ar galima kur nors parinkti situ varztu plieno marke ar tvirtumo klase? | ||
Į viršų | | ||
vaids |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #30 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 01:30Pranešimų: 150 | Benai, susitarsim be problemu | ||
Į viršų | | ||
AHTAHAC |
| ||
AHTAHAC![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #37 Prisijungta: An Vas 26 2008, 08:33Pranešimų: 693 | Algis rašė ... AHTAHAC rašė ... daba jau 2009 galiam naudoti - pabandes nenoresi grizti prie 2005 Gal gali 2009-a imesti i ftp? Galima is cia parsipusti... http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1122588 GOST Toolboxsa pasiimti is sicia http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1142360 | ||
Į viršų | | ||
AHTAHAC |
| ||
AHTAHAC![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #37 Prisijungta: An Vas 26 2008, 08:33Pranešimų: 693 | Marius rašė ... Antanui, klausyk pvz. yra dvi detales, kurias reik susukti varztu. Detalese yra iskarto padarytos skyles pvz. 8mm. Kai nori ideti varzta, tai ji idedi bet galvutes apacia yra ne pirmos detales pirma plokstuma, o antros detales pirma plokstuma. t.y. puse galvutes kaip ir pasislepia pirmoje detaleje. Gal as ka ne taip darau? Nors kai reik nurodyt kurioj vietoj deti varzta tai nurodau pirmosios detales plokstuma. Ir ar reikia detalese iskarto padaryti skyles varztam ar naudotis po to tokia funkcija "otverstie pod krepezh" ir su juo tas skyles padaryti? ir pas mane Toolbox'e visu varztu zymejimas angliskai. Koki tu naudoji standarta ISO ar DIN (Gost- nera), nes man pvz. reikia paprasto varzto su nepilnu sregiu sesiakampe galvute arba apvalia ir su sesiakampiu viduje. Ir ar galima kur nors parinkti situ varztu plieno marke ar tvirtumo klase? Marius, o tu nori vamzdzius sujungti ar plokscias detales? Seip tai naudoju skylem daryti "Hole Wizard" tulsa - rusiskai net nezinau kaip vadintusi... Jei nori rusiskai suintaliuoti tai windausuose tuir buti rusiskis regijonas nurodyti per Contr Panel>Regional Settings ir tada reik isntaliuoti Solidworks jis automatiskai pasigauna ir visas buna rusisikas. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Ne Antanai, tai ne apvalus vamzdziai o staciakampis vamzdis 60*40*1.5 prie kurio is abieju pusiu turi buti dviem varztais M8*70 prisuktos dvi 3mm ploksteles, ziurek piesinius ir pamatysi, bei tai kas man gaunasi.![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Jau radau, kaip varztus ideti, reik tik dabar su standartais issiaiskinti. Antanai o jei turi dvi atskiras detales ir nori kad jos butu tarpusavyje suvirintos. Kaip tai padaryti? ![]() | ||
Į viršų | | ||
AHTAHAC |
| ||
AHTAHAC![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #37 Prisijungta: An Vas 26 2008, 08:33Pranešimų: 693 | Marius rašė ... Antanai o jei turi dvi atskiras detales ir nori kad jos butu tarpusavyje suvirintos. Kaip tai padaryti?[ Nepamaenu ar 2005 Solide yra , bet naujesniuose naudojamas "Weldments" toolsas. Ten labai patogu naudoti norint nubraizyti suvirnta erdvinę konstrukcija. Pradžioje nusibraizai erdveje remo konstrukcijos eskiza is asiniu vamzdziu liniju o paskui kiekvienai asinei linija gali priskirti vamzdzio profili( apvalu, kvadrati ar staciakampi irt.t.) jis automatiskai sujungia mazguose. Yra toolsas kampuotukams ideti tarp vamzdziu. Visas detales sudeda automatiskai i lentele su vamzdziu ilgiais. | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Jo, ten yra "svarnyje detali" ar kakzkaip panasiai. Matai gaunasi as ne is tos puses reiskia pradejau pasyti. As pirma padariau vamzdzius kokiu man reik, po to juos pririsiau viena prie kito. Taip matyt ir apkrovu apskaiciuoti bus neimanoma. Reiks dar panagrineti labiau programa. | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << >> | |