Mano Sparnai: Diskusijos / Kiti lėktuvo gamybos klausimai / Kas mokat naudotis SolidWorks

Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Kiti lėktuvo gamybos klausimai

<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Kas mokat naudotis SolidWorks
Eiti į puslapį   <<        >>  
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
bence
Tr Kov 25 2009, 09:24
Užsiregistravęs dalyvis #20
Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19
Vieta: Kaunas
Pranešimų: 1542
ok, butu puiku pabandyt su tuo solid. , vaidas gal man padarys kopija
Į viršų
Tinklalapis
Algis
Kt Kov 26 2009, 06:22
algis
Užsiregistravęs dalyvis #12
Prisijungta: An Vas 19 2008, 10:25
Vieta: Elektrėnai
Pranešimų: 1997

AHTAHAC rašė ...

daba jau 2009 galiam naudoti - pabandes nenoresi grizti prie 2005

Gal gali 2009-a imesti i ftp?
Į viršų
Tinklalapis
Marius
Kt Kov 26 2009, 11:44
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.
Užsiregistravęs dalyvis #24
Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18
Vieta: Visaginas
Pranešimų: 2894
Antanui,
klausyk pvz. yra dvi detales, kurias reik susukti varztu. Detalese yra iskarto padarytos skyles pvz. 8mm. Kai nori ideti varzta, tai ji idedi bet galvutes apacia yra ne pirmos detales pirma plokstuma, o antros detales pirma plokstuma. t.y. puse galvutes kaip ir pasislepia pirmoje detaleje. Gal as ka ne taip darau? Nors kai reik nurodyt kurioj vietoj deti varzta tai nurodau pirmosios detales plokstuma.
Ir ar reikia detalese iskarto padaryti skyles varztam ar naudotis po to tokia funkcija "otverstie pod krepezh" ir su juo tas skyles padaryti?
ir pas mane Toolbox'e visu varztu zymejimas angliskai. Koki tu naudoji standarta ISO ar DIN (Gost- nera), nes man pvz. reikia paprasto varzto su nepilnu sregiu sesiakampe galvute arba apvalia ir su sesiakampiu viduje.
Ir ar galima kur nors parinkti situ varztu plieno marke ar tvirtumo klase?
Į viršų
vaids
Kt Kov 26 2009, 03:17
Užsiregistravęs dalyvis #30
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 01:30
Pranešimų: 150
Benai, susitarsim be problemu
Į viršų
AHTAHAC
Kt Kov 26 2009, 04:34
AHTAHAC
Užsiregistravęs dalyvis #37
Prisijungta: An Vas 26 2008, 08:33
Pranešimų: 693
Algis rašė ...

AHTAHAC rašė ...

daba jau 2009 galiam naudoti - pabandes nenoresi grizti prie 2005

Gal gali 2009-a imesti i ftp?

Galima is cia parsipusti...
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1122588

GOST Toolboxsa pasiimti is sicia
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1142360

Į viršų
AHTAHAC
Kt Kov 26 2009, 04:39
AHTAHAC
Marius rašė ...

Antanui,
klausyk pvz. yra dvi detales, kurias reik susukti varztu. Detalese yra iskarto padarytos skyles pvz. 8mm. Kai nori ideti varzta, tai ji idedi bet galvutes apacia yra ne pirmos detales pirma plokstuma, o antros detales pirma plokstuma. t.y. puse galvutes kaip ir pasislepia pirmoje detaleje. Gal as ka ne taip darau? Nors kai reik nurodyt kurioj vietoj deti varzta tai nurodau pirmosios detales plokstuma.
Ir ar reikia detalese iskarto padaryti skyles varztam ar naudotis po to tokia funkcija "otverstie pod krepezh" ir su juo tas skyles padaryti?
ir pas mane Toolbox'e visu varztu zymejimas angliskai. Koki tu naudoji standarta ISO ar DIN (Gost- nera), nes man pvz. reikia paprasto varzto su nepilnu sregiu sesiakampe galvute arba apvalia ir su sesiakampiu viduje.
Ir ar galima kur nors parinkti situ varztu plieno marke ar tvirtumo klase?

Marius, o tu nori vamzdzius sujungti ar plokscias detales?
Seip tai naudoju skylem daryti "Hole Wizard" tulsa - rusiskai net nezinau kaip vadintusi...
Jei nori rusiskai suintaliuoti tai windausuose tuir buti rusiskis regijonas nurodyti per Contr Panel>Regional Settings
ir tada reik isntaliuoti Solidworks jis automatiskai pasigauna ir visas buna rusisikas.
Į viršų
Marius
Kt Kov 26 2009, 05:40
Ne Antanai, tai ne apvalus vamzdziai o staciakampis vamzdis 60*40*1.5 prie kurio is abieju pusiu turi buti dviem varztais M8*70 prisuktos dvi 3mm ploksteles, ziurek piesinius ir pamatysi, bei tai kas man gaunasi.

Į viršų
Marius
Kt Kov 26 2009, 07:30
Jau radau, kaip varztus ideti, reik tik dabar su standartais issiaiskinti.
Antanai o jei turi dvi atskiras detales ir nori kad jos butu tarpusavyje suvirintos. Kaip tai padaryti?

Į viršų
AHTAHAC
Pr Kov 30 2009, 10:47
AHTAHAC
Marius rašė ...

Antanai o jei turi dvi atskiras detales ir nori kad jos butu tarpusavyje suvirintos. Kaip tai padaryti?[

Nepamaenu ar 2005 Solide yra , bet naujesniuose naudojamas "Weldments" toolsas.
Ten labai patogu naudoti norint nubraizyti suvirnta erdvinę konstrukcija.
Pradžioje nusibraizai erdveje remo konstrukcijos eskiza is asiniu vamzdziu liniju o paskui kiekvienai asinei linija gali priskirti vamzdzio profili( apvalu, kvadrati ar staciakampi irt.t.) jis automatiskai sujungia mazguose. Yra toolsas kampuotukams ideti tarp vamzdziu. Visas detales sudeda automatiskai i lentele su vamzdziu ilgiais.
Į viršų
Marius
Pr Kov 30 2009, 11:56
Jo, ten yra "svarnyje detali" ar kakzkaip panasiai. Matai gaunasi as ne is tos puses reiskia pradejau pasyti. As pirma padariau vamzdzius kokiu man reik, po to juos pririsiau viena prie kito. Taip matyt ir apkrovu apskaiciuoti bus neimanoma. Reiks dar panagrineti labiau programa.
Į viršų
Eiti į puslapį   <<        >>   

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF