Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Suvažiavimai. Sąskrydžiai. Seminarai. Čempionatai. Parodos |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Friedrichshafen2019 |
Eiti į puslapį >> | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Reikalas už milijoną!! ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Aš kaip baaltaodžių genties vadas,triskart užlipęs ant to paties grėblio,naivus,kaip 2b klasės pirmūnas,kaip 90metis su Alzheimerio išretintom smegenim--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | užsakymo atlikimą ir tą bilietą aš tiesiog "išplėšiau" telefonu iš vokiečių ir atsiuntė pačiu pačiu paskutiniu momentu ![]() Rašau tiesiog palyginimui. Užsakiau iš Kinijos elektroninė parduotuvės telefoną. Biškį apsižioplinau ir po valandos norėjau atšaukt užsakymą. dar po valandos atrašė,kad sorry, užsakymas jau pradėtas vykdyt ir įdėjo sekimo numerį... Atspėkit iš 3 kartų-kas geriau dirba vokiečiai,ar kiniečiai? ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Tiesiog negaliu nerašyt,nes tuoj sprogsiu nuo nervų. Lūzeriai iš Vokietijos vėl stebina. Kai jau paroda prasidėjo,jie susgribo,kad neapmokėta už prekę. Nors užsakyme nurodžiau savo banko kortelės duomenis(kas įprasta elektroninėj prekyboj) ir tikėjausi,kad patys nusiims pinigus ,šiandien gavau pranešimą iš jų,kad reikalinga pasirašyti su jais tiesioginio debito sutartį...VIENKARTINIAM PIRKIMUI???!!! Eina jie.....Vis dar nežinau,ar gausiu savo prekę?? KATASTROFISCH!! ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Jei Lietuva yra durnių laivas,tai kas tada yra Vokietija??kas gali būti daug daug kartų didesnis už laivą? ![]() ![]() ![]() [ Redaguota Pn Bal 12 2019, 05:07 ] | ||
Į viršų | | ||
Algirdas L |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 543 | Vytai, pinigus tau nuims kai baigsis paroda ir prekės nebebus kaip paimti. Gal jie ne visai durniai. | ||
Į viršų | | ||
sky76v |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3230 Prisijungta: Sk Bir 12 2016, 10:42Pranešimų: 790 | Kokia ta kortelė, ir ar anksčiau su ja yra tekę taip pirkti, su nuskaičiavimu iš sąskaitos? | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Viskas ten gerai su ta kortele,pirkta taip nekartą,tik su vokiečiais negerai. Daug su jais turiu reikalų ir galėčiau papasakot begalę panašių istorijų.Pvz aš jau daugybę metų iš vienos Vokietijos įmonės perku medžiagas dangų siuvimui. Jie jas man siunčia DHL -u Prieš kelis metus nurodžiau,kad pasikeitė mano adresas,ir reikia siųsti kitu adresu.Ir prie kiekvieno užsakymo vis parašau savo naują adresą. Tai dar 3 metus!! siuntė senu adresu ir kiekvieną kartą nustebę parašydavo,kad adresatas nerastas ir siuntinys jiems grąžintas atgal. Arba užsakinėja vokietis pas mane dangą,išsiklausinėja viską iki smulkmenų..ir dingsta. Po poros metų lyg niekur nieko atrašo ir tesia pokalbį ties jo užbaigtu sakiniu prieš 2 metus... Bet visame tame matau ir teigiamą aspektą. Mes ant LT dirbam per kelis darbus,po darbo valandų,per išeigines,šventes ,etc ...ir vistiek ubagai. Ir nebežinom kaip pavyti vakarus. O atsakymas čia pat, pasirodo-reikia būti lūzeriais ir tada suklestėsim kaip vokiečiai | ||
Į viršų | | ||
Saulius P |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #437 Prisijungta: Tr Lie 22 2009, 04:46Pranešimų: 634 | Lūzeriais, kaip toje The Beatles dainoje "I am a Loser" ![]() https://youtu.be/ukWRRNqMAZ4 | ||
Į viršų | | ||
Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | 🤣![]() | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį >> | |