Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: SKELBIMŲ LENTA :: PARDUODU. Dalys, prietaisai, varikliai, įrankiai ir kt. |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Rotax 582 dalys ir ne tik |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Paskutinis,galutinis dirbtuvės valymas.Man jau tikrai nebereiks,o kam nors gal pravers: Rotax 582 galvutė,cilindras(reikalingas 1-as,o gal 2-as remontas,magnetos smagratis,plaukiojantis smagratis su perėjimu starterio dantračiui,vandens pompos dangteliai,zolotnyko dangteliai -vienas su atskiru tepimu,kitas be atskiro tepimo,duslintuvo papildomo bakelio tvirtinimas su sąvarža ir be jos,atskiro tepimo pompos,daug cilindrų ir reduktoriaus tvirtinimo originalių Rotax varžtų ir galvutės veržlių,propelerio "šaibos",variklio tvirtinimo gumos(3+1),vandens temp prietaisai -2vnt,tepalo slėgio prietaisas. Už visą šitą gėrį norėčiau 500 Eurų,bet atiduosiu už kokį vieną niekingą sumautą šimtą eurų. ![]() ![]() [ Redaguota Št Lap 12 2022, 06:17 ] | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Dar yra geras dalykėlis.Anais laikais vadindavo"gorlovina",o dabar išeitų gerklinė ar pan.Ji gera tuom,kad neužsukama ,bet greito uždarymo-atidarymo. Norėčiau 10 Eurų. Mano tel,jeigu ką :861128969 ![]() ![]() | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | Visos R582 dalys rezervuotos ir parduotos [ Redaguota Sk Lap 13 2022, 08:16 ] | ||
Į viršų | | ||
vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 2992 | va Algiui nereikia,tai gal kam nors prireiks; interkomas Sigtronik.Siaip isimtas veikiantis is lektuvo,bet galima pasitikrinti ir pirkti ,jei tikrai veikia.kaina tegul buna 50 euru(Ptt neieina i komplekta) PTT -15 Euru. tel861128969 ![]() | ||
Į viršų | | ||