Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Įvairūs klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Klausimelis | ||
| Eiti į puslapį << | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5582 | Dėkokit Stanislovui kad atstovauja federaciją kad ir tokia forma. Visada buvo sunku surasti kandidatą. Jei manot kad galit geriau-pasisiūlykit, gal būt išrinksim. | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 674 | Taigi ir įdomu, kaip ten atstovauja, ir ką veikia federacija ir ar ji išvis reikalinga. Kotai mažai kas įsijungia į diskusiją, nors perskaičiusi nemažai, ir pats Stanislovas tyli | ||
| Į viršų | | ||
| Algirdas L |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 546 | Tai Stanislavas turi teisintis kad palaiko federaciją ir skaito REAA ? Ten ,bent, kalbama apie konstravimą, o pas mus - ,,perka - parduoda". Prezidentas turi tik išlaidų. Aš pats esu organizavęs ne vieną skridimą aplink Lietuvą ir žinau kiek entuziazmo, laiko ir pažinčių reikia. Dabar nežinau ar federacija gauna renginiams pinigų iš LAK. | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 674 | O gal Povilas teisus, kam ta federacija, jai mes nieko nežinom, o jos prezidentas dirba už savus ir ka | ||
| Į viršų | | ||
| PovilasK |
| ||
Povilas![]() Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 774 | Algirdas L rašė ... Tai Stanislavas turi teisintis kad palaiko federaciją ir skaito REAA ? Ten ,bent, kalbama apie konstravimą, o pas mus - ,,perka - parduoda". Prezidentas turi tik išlaidų. Aš pats esu organizavęs ne vieną skridimą aplink Lietuvą ir žinau kiek entuziazmo, laiko ir pažinčių reikia. Dabar nežinau ar federacija gauna renginiams pinigų iš LAK. LAK finansų negauna nuo ~2019, smarkiai pasikeitus finansavimo sąlygom. Dabar finansavimo sutartis pasirašoma su kiekvienu sportininku individualiai. | ||
| Į viršų |
| ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5582 | Arturas Stundzia rašė ... O gal Povilas teisus, kam ta federacija, jai mes nieko nežinom, o jos prezidentas dirba už savus ir ka Ar tau tai trukdo gyventi? | ||
| Į viršų | | ||
| Algirdas L |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 546 | Likviduoti federaciją reikia daug laiko ir biurokratijos, užregistruoti ją vėl reikia žymiai daugiau pastangų ir laiko, tai gal protingiau minimaliomis pastangomis federaciją išsaugoti ateičiai, kai pagerės laikai aviacijai. Ar sunku suprasti? | ||
| Į viršų | | ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5582 | Atkūrus nepriklausomybę, kurį laiką skraidėme visai nelegaliai. Federacijos vardu suorganizavome susitikimą su tuo metu labai geranorišku susisiekimo ministru J. Biržiškiu. Prašymas buvo vienas-skraidyti su savos gamybos orlaiviais kaip JAV, ir mums tai pavyko. Pažiūrėkite kiek eksperimentinių lėktuvų skraido su lietuviška registracija visame pasaulyje. ULO taip pat atsirado ne tuščioje vietoje. To neturi kitos šalys, mūsų kaimynės. Nuolat atsiranda naujų problemų, jas galima spręsti veikdami federacijos vardu. Pvz. reikia pradėti skraidyti su naujai pagamintu lėktuvu-atvažiuos tikrinti berniukas Tka darbuotojas, be jo skrydis bus nelegalus. Kodėl? Veikdami federacijos vardu galime keisti nelogiškas taisykles. Be federacijos būsi tik privatus asmuo, nelabai kas kalbės su tavimi. Galų gale visi savadarbia orlaiviai Lietuvoje legalūs tik todėl, kad kažkada buvo dirbama kad jie taptų legalūs. Tame tarpe ir Artūro Stundžios lėktuvai. Todėl kalbėti kad federacija nereikalinga yra neteisinga. | ||
| Į viršų | | ||
| PovilasK |
| ||
Povilas![]() Užsiregistravęs dalyvis #549 Prisijungta: Kt Kov 11 2010, 10:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 774 | Dabartinis poreikis: daugiau balių, daugiau sąskrydžių, daugiau "su žmonėm" susitikt. Tikroji federacijos egzistavimo priežastis (aukščiau) - nariam nesuprantama. | ||
| Į viršų |
| ||
| bence |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1561 | justas rašė ... Mano galva federacijos pagrindine nauda ir reikme butu pirmiausia juridine orlaivio statymo dalis. Dabar yr biski cigonisko taboro bardakas. Kas gal ne visada blogai . Bet tarkim juridine dalis, orlaivio statybos prieziura, priskirtas vienas ar keli profesionalesni aviakonstruktoriai (kaip anksciau buvo Kestutis L. ) kurie priziuretu, patartu ir savo kompetencija gal net ir klaidu padetu isvengti. Juk tikrai turim ir medzio ir metalo vamzdziu/drobes ir aliumo kniedijimo ir kompozitu specu. Gal net vertetu pagalvot ar nevertetu naujo orlaivio registravima geriausiai daryt per federacija. Kas ir standartus truputeli kilsteltu ir tarkim TKA butu sioks toks kokybes garantas. Kur federacija teiktu rekomendacija registruot. Man patinka amerikinis variantas ir manau butu protinga jo siekti. manau kad sistema veikia puikiai ir be federacijos ir be papildomu priziuretoju, nereikia visko apsunkinti. | ||
| Į viršų |
| ||
| Eiti į puslapį << | |