Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: SKELBIMŲ LENTA :: PERKU. IEŠKAU |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Nitrolako | ||
| Eiti į puslapį << | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| vytas |
| ||
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers![]() Užsiregistravęs dalyvis #34 Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49Pranešimų: 3006 | Tai man duraliaus plokštės geriau jau neieškot😠?Parašei,tai dabar bijos visi ir parduoti.....Teoriškai ir iš degtukų sieros galima bombikę pasigamint.Tai .man jau bijot ir degtukų nusipirkt😲 [ Redaguota Pn Grd 06 2024, 03:14 ] | ||
| Į viršų | | ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5577 | Ežiukas Rūke rašė ... Ačiu,dėkui bendraminčiai,ieškosim naujų kelių.Spėju,kad lako nebegamina dėl karo, vistik tai nitro. Prie to pačio ,gal nežinot, šiuo metu aviacinis aliuminis ir titanas paskelbta strategine žaliava,todėl parduotuvės privalo pranešti apie kiekvieną pirkėją "kur reikia".Būkite atidūs,neprisidarykite rūpesčių Panašu kad dėl gamtosaugos... Tačiau čekai gamina, išpilstyta po 1l. | ||
| Į viršų | | ||
| Ežiukas Rūke |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3364 Prisijungta: An Lap 26 2024, 06:41Pranešimų: 25 | Gali būti ir dėl gamtosaugos,mūsų lakas nėra vandens pagrindo😁 Bijoti gal ir nereikia.Perkant tarp mūsų bendruomenėje tikrai nieko nenutiks,tačiau perkant "iš šalies " turėkit minty.Aš buvau perspėtas,todėl sakau visiems,kad nebūtų staigmenos. | ||
| Į viršų | | ||
| Marius |
| ||
Kas nori- ieško galimybių, kas nenenori-priežasčių.![]() Užsiregistravęs dalyvis #24 Prisijungta: Št Vas 23 2008, 11:18Vieta: Visaginas Pranešimų: 2894 | Ežiukas Rūke rašė ... Ačiu,dėkui bendraminčiai,ieškosim naujų kelių.Spėju,kad lako nebegamina dėl karo, vistik tai nitro. Prie to pačio ,gal nežinot, šiuo metu aviacinis aliuminis ir titanas paskelbta strategine žaliava,todėl parduotuvės privalo pranešti apie kiekvieną pirkėją "kur reikia".Būkite atidūs,neprisidarykite rūpesčių Čia kas tokių pasakų prisekė? | ||
| Į viršų | | ||
| bence |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1553 | pries pora savaiciu pirkom 6061-t6 lapa is svedijos, net vardo nepaklause. | ||
| Į viršų |
| ||
| bence |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #20 Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19Vieta: Kaunas Pranešimų: 1553 | O su laku ar klijais nera jokios problemos, yra ir vokietijoj, cekijoj, anglijoj | ||
| Į viršų |
| ||
| Ežiukas Rūke |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #3364 Prisijungta: An Lap 26 2024, 06:41Pranešimų: 25 | Puiku kada nėra problemų.Ir aš taip noriu.Jei Benas randa lako,rasim ir mes. | ||
| Į viršų | | ||
| Eiti į puslapį << | |