Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: TECHNIKA :: Lietuvoje statyti skraidymo aparatai. Konstruktoriai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Plastikinis STAR-3 | ||
| Eiti į puslapį << | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5587 | Tuomet paprastesnis, pigus bandymas. Degtukų dėžutė atspari sukimui-kaip ir sklandytuvas prieš rekonstrukciją. Dėžutės stalčiukas visai neatsparus, o atrodo beveik niekas nepasikeitė. Užduotis -sustiprinti stalčiuką iki taps toks pat atsparus sukimui kaip visa dėžutė. | ||
| Į viršų | | ||
| Algirdas L |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #541 Prisijungta: Št Vas 27 2010, 09:34Vieta: Vilnius Pranešimų: 557 | Stundžia dėl susukimo nelabai... Už kilio ar stabilo pasuk liemenį ir matysi, standus ar ne. Jei minkštas, yra didelis pavojus flateriui. STAR-1 uodega buvo truputį minkštoka. Aš išvis būčiau naudojęs ,,Aerokobros,, konstrukciją. | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 725 | Čia Algirdai tik tavo subjektyvi nuomonė niekuo neparemta dėl star1 uodegos.skrenda ir 200 ir jau arti 300 val. Priskraidęs .Tavo požiuris i konstrukcijas pasenęs. | ||
| Į viršų | | ||
| Arturas Stundzia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #40 Prisijungta: Tr Vas 27 2008, 09:34Pranešimų: 725 | Rolandai ,prieš rašydamas niekus gali pažiūrėti seniau idėtas nuotraukas ir konstrukcijos sustiprinimą.Na dar pasiūlyčiau užsukti i Prienu aviacijos gamyklą , panagrinėti jų liemens Lak 20 konstrukciją.Na yra aerodrome pas jus dar motorizuotu sklandytuvu .Tai mano konstrukcija prilygsta Lukoševičiaus noriu pridėti lomiką dėl garantijos.Jis padares 1 Machaoną sovietiniais laikais kitus mokina. | ||
| Į viršų | | ||
| Eiti į puslapį << | |