Diskusijos
| Mano Sparnai :: Diskusijos :: KITA :: Jūsų fotoalbumai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Stanislovo albumas | ||
| Eiti į puslapį << >> | |
|
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| Stanislovas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #117 Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52Vieta: Paklaniai, Raseinių sen. Pranešimų: 3416 | Kėdainiai. Jauniausias ir vyriausias keleiviai. (iki šiol)![]() ![]() [ Redaguota Kt Lap 26 2009, 02:03 ] | ||
| Į viršų | | ||
| Rolandas |
| ||
rolandas![]() Užsiregistravęs dalyvis #8 Prisijungta: An Vas 19 2008, 01:09Pranešimų: 5588 | Stanislovas rašė ... Kėdainiai. Jauniausias ir vyriausias keleiviai. (iki šiol) Stanislovai, kazko tai antra nuotrauka mano kompe neryski. Tu kairej ar desinej? | ||
| Į viršų | | ||
| JonasKr |
| ||
skrendam![]() Užsiregistravęs dalyvis #306 Prisijungta: Pn Sau 09 2009, 09:53Vieta: Vilnius Pranešimų: 1559 | je, iš tikro ten nelengva atpažinti kas yr a kas..... | ||
| Į viršų | | ||
| vytautas 42 |
| ||
VyTis![]() Užsiregistravęs dalyvis #79 Prisijungta: Pr Bal 07 2008, 05:23Vieta: Panevėžys Pranešimų: 2384 | per viduri | ||
| Į viršų | | ||
| Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Va čia tai albumas! Dėkui Stanislovai. Ir save net radau Kolegos galėtų pasekti gražiu pavyzdžiu. O kur su vyriausiu tai pas mane viskas ryškiai. Žiū vyriausias keleivis - mano kaimynas. Perduok labų dienų Stanislovai. | ||
| Į viršų | | ||
| Stanislovas |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #117 Prisijungta: Kt Geg 15 2008, 08:52Vieta: Paklaniai, Raseinių sen. Pranešimų: 3416 | Nerijau, labų dienų kaimynui perduosiu būtinai. O kas del to ryškumo, tai,velniai griebtų, teisybės yra, panašėjame... | ||
| Į viršų | | ||
| dovavia |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #476 Prisijungta: Št Rgs 26 2009, 11:05Pranešimų: 85 | Ir viskas? [ Redaguota Pn Lap 27 2009, 09:58 ] | ||
| Į viršų | | ||
| Nerijus Korbutas |
| ||
Puslapio įkūrėjas![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #1 Prisijungta: Št Vas 16 2008, 01:23Vieta: Raseiniai. Lietuva Pranešimų: 1797 | Rolandas rašė ... Stanislovai, kazko tai antra nuotrauka mano kompe neryski. Tu kairej ar desinej? Kaip sakant - jaunas dar ir kvailas. Nu prisipažinsiu - vakar iš pat karto taigi nesupratau Rolando bajerio. Vėliau tik daėjo, kame čia ta nuotrauka neryški... | ||
| Į viršų | | ||
| KL |
| ||
![]() Užsiregistravęs dalyvis #13 Prisijungta: Tr Vas 20 2008, 12:59Pranešimų: 971 | Kaip sakant - jaunas dar ir kvailas Nepergyvenk, Nerijau, tai labai greit praeina... | ||
| Į viršų | | ||
| AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3586 | KL rašė ... Kaip sakant - jaunas dar ir kvailas Nepergyvenk, Nerijau, tai labai greit praeina... jo - jaunyste greitai isgydoma o stai su kvailumu sunkiau.... Dar Einsteinas sake: "yra du begaliniai dalykai: visata ir zmoniu kvailumas. Tiesa del visatos as nesu visiskai tikras." [ Redaguota Sk Lap 29 2009, 10:00 ] | ||
| Į viršų | | ||
| Eiti į puslapį << >> | |