Diskusijos
Mano Sparnai :: Diskusijos :: LĖKTUVO GAMYBOS, KONSTRAVIMO KLAUSIMAI :: Kiti lėktuvo gamybos klausimai |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
Kiek kainuotu Lietuvoje pagamintas PIK -27 analogas? |
Eiti į puslapį << | |
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
|
Autorius | Pranešimas | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3573 | na jei Jonas taip praso tai mano nuomone tokia: 1 reikia zinoti poreiki (o jis jis labai abstraktus ir tik teorinis siai dienai) 2 Reikia kad savadarbis lektuvas gauti leidima buksyruot (kas irgi labiau tik teorine galimybe) 3 Tokio lektuvo ideja yra neigyvendinama - nes nera aiskaus uzsakovo, nera gamintojo ir poreikis miglotas. Megejai tuom ir megejai, kad gamina sau ir savo aiskiem poreikiam. O burimu is kavos tirsciu ir rinkodara uzsima komersantai. Tai toks apokalipsinis vaizdelis ![]() | ||
Į viršų | | ||
justas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #2 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 06:03Vieta: Vilnius Pranešimų: 1648 | Va su tais devyniais sklandytuvais va cia tai tikra beprotybe.. Baisu net ziuret buvo. ![]() | ||
Į viršų | | ||
Vanagiukas |
| ||
![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #304 Prisijungta: Kt Sau 08 2009, 05:14Pranešimų: 341 | bet kaip grazu, atrodo kaip antis su anciukais per ezera plaukiantys ![]() | ||
Į viršų | | ||
AR |
| ||
ROTORKLUBAS![]() ![]() Užsiregistravęs dalyvis #6 Prisijungta: Pr Vas 18 2008, 08:16Vieta: Kaunas Pranešimų: 3573 | jo cekai maladiec ![]() | ||
Į viršų | | ||
Audrius |
| ||
Svečias | Krize reik taupyt,tai po devynis tempia. | ||
Į viršų | | ||
Jonas Jomantas |
| ||
NEGALI SKRISTI TAS KAS NESVAJOJA![]() Užsiregistravęs dalyvis #3258 Prisijungta: Št Rgp 26 2017, 11:21Pranešimų: 62 | Oka manot apie pik-26 mane šis labai sudomino galit pažerti patirties ir kritikos | ||
Į viršų | | ||
Eiti į puslapį << | |