Mano Sparnai: Diskusijos / Įvairūs klausimai / Ilgi vakaro skaitalai


Diskusijos

Mano Sparnai :: Diskusijos :: BENDRI KLAUSIMAI :: Įvairūs klausimai
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
Ilgi vakaro skaitalai
Eiti į puslapį   <<        >>  
Moderatoriai: Nerijus Korbutas, Arius, Administratorius
Autorius Pranešimas
LINAS AERO
Sk Lap 11 2018, 10:33
L1N4S
Užsiregistravęs dalyvis #272
Prisijungta: Št Lap 22 2008, 03:29
Vieta: Kaunas Vakarinė ir toliau
Pranešimų: 118
Ponas Vytai , savo zodziais Jus tik patvirtinate tai ka aplinkiniai apie Jus kalbejo ir kalba,maniau jie kalba kas ant liezuvio ir netikejau, ir pasirodo koks Jus esate isties zmogus. O labai gaila, as maniau kad jie klysta, bet deja... Sakote viskas laikina, taip tai suprantama, klubo vadovu kaip Jus sakote, as sakyciau klubo administratorium as buvau isrinktas, ir esu juo ne del savanaudisku paskatu, o del to kad padeti sparno broliams susiburti dar vienam skrydziui. Neturiu as jokiu interesu tenkinti savo tustybes ir vadintis Vadu, tiesiog tai yra darbas, funkcijos, kurias kazkas turi atlikti. Sianien juo esu, ryt galiu ir nebut, man nera jokios nuoskaudos jei nebusiu, jei galiu prisidet prie klubo, jei galiu padet as tai ir darysiu.Bet diskusija ne apie tai. O apie tai kad Jus gerbiamasis "šliaužiojate" po angarsus be niekeno žinios, imate kas jums atrodo yra jusu,visus vadinate (pacituosiu "MENKYSTOMIS) nors daug metu tame klube nei esate nariu, nei remeju, nei pilotu. Bet kaip minejau jus esat laukiamas uzsukit pasimt kas ten dar liko Jusu, ir jei Jusu toks tonas tai tikrai nesate laukiamas ateityje. Nieko asmenisko - tai tik biznis,.Isties apmaudu kad del elementarios Jusu mandagumo stokos prasidejo si beprasme diskusija. Ir tai panasiau i laiko svaistyma. O laiko as neturiu. Beje jei sakote kad ne forume aiskintis kazka tai kvailokas klausimas, kam sita tema pradejot? Na ne mano reikalas, as pasakiau savo pozicija apie nesankcionuota patekima i angarus. Ir jei esat "gramatnas" zmogus suprasit ka pasakiau, o jei ne ir toliau pilstysit is tuscio i kiaura, šmeiždami Visus KSK narius.Toliau neturiu ka pridurti. Pagarbiai!

Pasakysiu paprastai jei Jusu arogancija trukdo suprasti. KSK atviras visiems , reikia pagalbos prasau, bet elementarus mandagumas butinas, zmogiskumas ir kitos gerosios savybes sveikintinos. Su koja niekas pas mus duru neatidarines, aiskindami kad visi mulkiai ir kas jie buvo kazkada CCCP laikais.




[ Redaguota Sk Lap 11 2018, 11:38 ]
Į viršų
Sharas
Pr Lap 12 2018, 01:23
Sharas
Užsiregistravęs dalyvis #106
Prisijungta: Sk Geg 04 2008, 10:18
Vieta: Kaunas
Pranešimų: 91
Esu KSK klubo narys. Dėkoju visiems prisidėjusiems prie šio klubo įkūrimo. Vytui už gręžimo stakles ir etc. Bet jau 2018, klubui daugiau nei 20 metų. Ar ne laikas būtų pamiršti kur ką pasidejot. Norit ieškoti, rašot prašymą KSK tarybai, taryba svarsto, nutaria priimti ar ne tokius ieškotojus. Paprastas kelias.
Laukiam atvykstant su prašymu. Tuo pačiu ir Kęstutį gal pavyks sutikti, išsiaiškinsit kas kam uzmynė. Nereikės viešai šmeižti.
Pagarbiai,
Šarūnas
Į viršų
EG.
Pr Lap 12 2018, 06:50
Užsiregistravęs dalyvis #865
Prisijungta: An Lap 22 2011, 08:12
Vieta: Vilnius
Pranešimų: 345
Aplamai tokius reikalus reikia tvarkyt akis į akį.
Į viršų
vytas
Pr Lap 12 2018, 10:06
nespjauk į vandenį,jei nieks jo negers
Užsiregistravęs dalyvis #34
Prisijungta: Pr Vas 25 2008, 09:49
Pranešimų: 2966
Eech,karštas jaunimas,ateitis mūsų!Na bet jaunystė tokia liga,kuri praeina negydoma.
Pas mane į angarą gali užeiti bet kas ir bet kada. Sutinku su karšta kava ir saldainiais. Tiesa šliaužioti neleidžiu,nes grindys ne visada švarios būna
Būdamas seno sukirpimo ir užsimiršęs, taip pat įžengiau ir į KSK angarą.Kaip jau rašiau ,staiga prireikė šratuko. Kol būčiau pareiškimą parašęs,kol taryba būtų susirinkusi,kol apsvarščiusi-galėjo ir visas mėnuo prabėgti. O tikri konstruktoriai žino,kad kai ką darai ir kokios nors smulkmenos pritrūksta,tai truks pliš jos ieškai ir nedelsiant.
Kadangi šratuko neradau,tai visas ten likęs" turtas" manęs kaip ir nebedomina. Mano spinta niekada nerakinama,tad gerbiami klubiečiai,galite bet kada ten viską išmesti. galima netgi kažkokią tai viešą sunaikinimo akciją surengti,su išsityčiojimo elementais pvz.
Ir ką čia slėpti-turiu grieką labai retai ateiti pabendrauti su buvusiais klubiečiais,dar nepraradusiais žmogiškumo. O su kuo nebendrauju,tai nepykit
Į viršų
Reno
Pr Lap 12 2018, 01:05
Užsiregistravęs dalyvis #664
Prisijungta: Kt Spa 21 2010, 05:44
Pranešimų: 1401
Na taip, keistai pakrypo visa ši istorija - nuo VR ir KŽ asmeninių santykiu į pretenzijas iš KSK narių. Apie pastarąsias nieko negaliu pasakyti - nepažįstu šios bendruomenės. O likimas taip buvo sudėliojęs, kad su KŽ bendrauti teko...

[ Redaguota Pr Lap 12 2018, 01:07 ]
Į viršų
bence
Pr Lap 12 2018, 08:45
Užsiregistravęs dalyvis #20
Prisijungta: Kt Vas 21 2008, 11:19
Vieta: Kaunas
Pranešimų: 1535
o as perskaites visa sita prisiminiau toki posaki: Kiekvienas geras darbas neliks nenubaustas
Į viršų
Tinklalapis
LINAS AERO
Pr Lap 12 2018, 10:50
L1N4S
Užsiregistravęs dalyvis #272
Prisijungta: Št Lap 22 2008, 03:29
Vieta: Kaunas Vakarinė ir toliau
Pranešimų: 118
Isvis as nesuprantu kam cia reikia skūstis visam pasauliui, ir rasyti visas sias graudzias istorijas. KZ ir VR santykiai tegul lieka ju asmeniniu reikalu. Ir KZ isvis cia ne prie ko pastaruju menesiu ivykiuose, jis gyvena savo ramu gyvenima ir nekelia bedu. O kad ponas VR negali kada panorejas vaikscioti po svetimus angarus ieskodamas neva savo senai paliktu ir uzmirstu "šratų" reikalas kitas. Ponas Vytai as rasiau pries tai kad jei esi gramatnas tai suprasi kad tai ne tavo angarai, ne tavo smelio deze kurioje palikai savo zaislus. Laikai pasikeite, yra klubas yra zmones kurie priklauso kkubui, kurie moka nario mokesti kad galetumem islaikyti angarus ir tenkiti savo poreikius. CHALIAVOS nera ir negali but. Nesi narys jau begale metu, todel neturi jokiu privilegiju musu angaruose. Ir ateidamas ten skaitykis su zmonemis. Jei elementaraus mandagumo neturi tai tik tavo bedos, ir nereik skustis visam pasauliui del to kad tau neleidzia kada panorejus kuistis po angarus. Skundimasis yra silpnumo pozymis. Visa tavo istorija labai primena mazo vaiko begima skustis pas mama. Mama man neleido kazkas kazko. Ir reik dabar visam pasauliui tai papasakot. Tuscias laiko gaisinimas. VYTAI jei esi antzmogis susitaikyk ir tylek. Jei butum "maladiec diedas" nebutu viso sito tavo verkslenimo . Klubas ne tavo, tu ten nieko nepalikai, ner kas tau cia veikt jei atejas negali net mandagiai pasisveikint. Tikrai tu teisus senatve irgi trukumas kuris su laiku praeis.

Apie pagarba vyresniam, yra pas mus narys Kaziukas, kuri tikrai zino turbut visi, tikras meistras, nusipelnias KSK simta kartu labiai nei VR, as ji gerbiu ir kaip specialista ir kaip zmogu ir kaip pilota, ir kaip drauga. Ir Toks zmogus niekada nesukele niekam problemu, niekada nesivele i forumo diskusijas del kazkokiu priezasciu, niekada nekele intrigu ar nesutarimu. Nes jis yra nuosirdus zmogus, geras zmogys, kuris daugiau metu aviacijoje nei ponas VR .As skaityciau kad Kaziuko nuopelnais KSK gyvuoja, o ne komersanto VR. Bet tai ners esme

Gal senajai kartai tu ir reiski kazka, gal prakalei lektuva kazkam pigiau. Bet jei esi zmogus tu bent "labas" pasakyt atejas ne i savo erdve. O visa problema is to ir iskilo. Bet kaip tu gali vadintis zmogumi ir skelbt pasauliui kad tave skriaudzia jei net savo chebrai isvaziaves pirkt "bulkuciu" uzsimeti kelis centus kad uzdirbtum ant ju. Nzn. Tikai nzn.

Butum diedas nebutu visos sios graudzios istorijos. Bet jei ji yra tada nesi rimtas diedas. NEPYK kad taip kalbu , bet gal nustok juodint KSK ar KSK narius.

Yra toks posakis "kaip su kitais elgiesi taip elgsis ir su tavim" taip kad Vytai yra kur pasistengti


Ir dabar zmones suklaidinti galvoja ka tikrai KSK ten visi zverys, ne KSK yra kolektyvas, šaunūs vyrai kurie ir patars ir pades kada reikes. Bet jei sukoja Tu ten atidarineji duris kaip savo kieme ir visus vadini mulkiais tai nesiskusk kad paprase taves eit is kur atejas.

[ Redaguota Pr Lap 12 2018, 11:40 ]
Į viršų
EG.
Pr Lap 12 2018, 11:41
Užsiregistravęs dalyvis #865
Prisijungta: An Lap 22 2011, 08:12
Vieta: Vilnius
Pranešimų: 345

LINAS AERO rašė ...

Bet kaip tu gali vadintis zmogumi ir skelbt pasauliui kad tave skriaudzia jei net savo chebrai isvaziaves pirkt "bulkuciu" uzsimeti kelis centus kad uzdirbtum ant ju. Nzn. Tikai nzn.

Biznis yra biznis Šitam forume yra nemažai sukurtų nereikalingų temų, Vytas mėgsta kurt temas, yra neblogas rašytojas. Reiktų tvarkos, reikia suprast ir moderatorių, kuris ko gero, neturi tam laiko.
Į viršų
LINAS AERO
Pr Lap 12 2018, 11:51
L1N4S
Užsiregistravęs dalyvis #272
Prisijungta: Št Lap 22 2008, 03:29
Vieta: Kaunas Vakarinė ir toliau
Pranešimų: 118
na man nepatinka tokios temos is principo. Ir isiveliau i diskusija tik tam kad pastovet uz KSK gerove.
Į viršų
Administratorius
An Lap 13 2018, 12:28
Nerijus

Užsiregistravęs dalyvis #3181
Prisijungta: Tr Kov 05 2014, 08:11
Pranešimų: 988
EG. rašė ...

Biznis yra biznis Šitam forume yra nemažai sukurtų nereikalingų temų, Vytas mėgsta kurt temas, yra neblogas rašytojas. Reiktų tvarkos, reikia suprast ir moderatorių, kuris ko gero, neturi tam laiko.


Moderatorius turi laiko tiek, kad perskaityti diskusijas ir kai mato būtina - vienaip ar kitaip reaguoti.
Į viršų
Eiti į puslapį   <<        >>   

Persikelti:     Į viršų

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System
Atvaizdavimo laikas0.0713sek,0.0093iš to užklausomsDB užklausos:31. Naudojama atmintis:3,952kb